Systembolaget AB · Publicerad 9 nov

Systembolaget söker nu en lagerchef till sin nya depå i Stockholm

Har du en bakgrund som depåchef eller lagerchef? Har du kanske erfarenheter från e-handel och vill nu fortsätta din karriär i en större organisation? Vill du ansvara för att planera, utforma och utveckla Systembolagets nya depå i Stockholmsområdet? Då kan vi ha ett jobb för dig, vi gör urval löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Systembolaget ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är kund eller anställd. Vi lever efter våra värderingar; omtänksam, kunnig och inspirerande.

Som lagerchef på Systembolagets depå i Stockholmsområdet kommer du att tillhöra enheten för Logistik som ingår i avdelningen Varuförsörjning. Din arbetsplats kommer att vara på Stockholmsdepån, där exakt placering ej fastslagits i skrivande stund. Då den nya depån inte finns ännu blir detta ett unikt tillfälle att få vara med och jobba med planering, uppstart och utveckling under en längre tid där du som lagerchef kommer vara starkt involverad. Stockholmsdepån blir en av tre depåer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som lagerchef kommer du bland annat att:
  • arbetsleda lagerpersonal och gruppchefer för att leverera på uppsatta mål
  • skapa goda prestationsmöjligheter för medarbetarna för att nå individuella och verksamhetsmässiga mål
  • utforma och utveckla arbetsprocesser tillsammans med medarbetare och kollegor för att optimera lagerhantering och varuflöden
  • ingå i ledningsgruppen för enheten och samarbeta och nätverka med övriga depåer
  • bemanna och rekrytera personal till depån, dels tillsvidarepersonal men också inhyrd personal
  • skapa och upprätthålla goda externa och interna relationer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flera års vana av lager- och logistikarbete och har god erfarenhet av att leda personal. Du kanske har tidigare erfarenhet från e-handel och/eller organiserande av större lager.

Du är van att arbeta som kravställare och vet vad som krävs för att ett större lager ska fungera optimalt. Du har ett driv och ett strukturerat arbetssätt som krävs för att driva och starta upp en ny verksamhet som denna. Du motiveras av att tänka nytt och är inte rädd för att komma med idéer och nya perspektiv.

Du är en social person som är lyhörd och gillar att ha många kontaktytor både internt och externt. Du är en person som har en förmåga att se helheten och kan bedöma hur omvärldsfaktorer påverkar såväl företaget som kunder. Som ledare är du inkluderande och jobbar alltid enligt Systembolagets grundvärderingar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga