Systembolaget · Publicerad 3 aug

Har du erfarenhet av både redovisning och processutveckling?
Är du förändringsbenägen och lösningsorienterad?
Är du kommunikativ och trivs med att arbeta nära verksamheten?

Då kanske du är personen som Systembolaget söker?

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Processutvecklare.

Beskrivning av tjänsten

Systembolaget arbetar med ständig utveckling av sin verksamhet. Behovet av att driva förbättringar och utveckla ökar i takt med tillgången till allt fler digitala lösningar. Systembolagets Redovisningsenhet tillhör avdelningen Ekonomi & Administration. Enheten ansvarar för att upprätta, analysera och rapportera koncernens interna-, externa- och hållbarhetsredovisning samt ge support åt organisationen i ekonomiska frågor. Du kommer att jobba i ett team med ytterligare ett par Processutvecklare som arbetar nära superanvändare och gruppchefer inom Redovisningsenhetens två ben - Reskontra och Bokslut och finansiell controlling.
Som processutvecklare på Redovisningsenheten kommer du att jobba med såväl företagets kärnprocesser som enhetens verksamhetsprocesser, vilket inkluderar kravställning, test, utveckling och förvaltning. Du bidrar med din expertkunskap när du representerar Redovisningsenheten i projekt och aktiviteter genom att bevaka och säkerställa att redovisningen av verksamheten uppfyller interna och externa krav.

Dina arbetsuppgifter innefattar att agera kravställare i stora utvecklingsprojekt samtidigt som du kommer ligga nära den dagliga verksamheten för att hitta möjligheter för utveckling och effektivisering. Du kommer vara den naturliga länken mellan verksamheten och IT och ansvara för att processerna är så hållbara som möjligt.

Du kommer ha ett nära samarbete med processutvecklare från andra delar av verksamheten, bland annat de som ansvarar för utvecklingen av driften i våra butiker och våra logistiklösningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att driva utveckling och gillar processer/flöden och antar utmaningar på ett strukturerat sätt. Du är analytisk och gillar att lösa problem. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt. Med din kommunikativa förmåga ansvarar du för att samarbetet blir så optimalt som möjligt.
Du som söker har relevant högskoleutbildning, eller motsvarande. Utöver detta har du hunnit skaffa dig erfarenhet från verksamhetsprocesser i stora organisationer/företag och har stor affärssystemvana. Det är en fördel om du har kunskaper och erfarenhet av projektarbete och/eller projektledning. Det är även en fördel om du arbetat i affärssystemet IFS, men inte ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av SQL och EDI.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Systembolaget med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733 - 84 20 22. Intervjuer kommer att fortsätta från 6/8 efter semesterperiod. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare - utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga