TD Tech Data AB · Publicerad 14 feb

Är du en kundorienterad person som vill arbeta i en spännande internationell miljö? Nu har vi två lediga tjänster som Sales Order Executive med placering på vårt huvudkontor i Spånga. En för tillsvidareanställning och en visstidsanställning på sex månader, med chans till förlängning.

Om tjänsterna
I denna roll kommer du att tillhöra Sales Operations och rapportera till teamleader för Sales Operations. Som Sales Order Executive hos oss kommer bl.a. att hantera inkommande orderflöden på företaget. Du kommer till exempel att:
  • Registrera order, komplettera och ändra order och övervaka orderflödet
  • Jobba med mailboxar samt inkommande samtal.
  • Bevaka leveranstider för kunds räkning och hantera eventuell restorder.
Vi söker dig som...
För att bli framgångsrik i rollen som Sales Order Executive tror vi att du har en problemlösande förmåga och som gärna tar egna initiativ. Du behöver tycka om administration, vara noggrann och ha en stark känsla för service. En förutsättning för att lyckas bra i rollen är att du har god datorvana och har arbetat i affärssystem tidigare. Erfarenhet av SAP starkt meriterande. Goda kunskaper av Excel och Officepaketet är också meriterande. Att kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska är ett krav i denna roll.

Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera rätt produkt i rätt tid och till rätt pris? Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig. För rätt person finns det även goda möjligheter att utvecklas inom Tech Data.

Ansökan
Ange i din ansökan om du är intresserad av tjänsten för tillsvidareanställning, visstidsanställningen eller båda. Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi gärna ser att du anmäler ditt intresse snarast. Sista ansökningsdag är 2019-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tech Data är rankat som nr 83 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för nionde året i rad. Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga och distributionslager i Jordbro, samt lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och privatkonsumenter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga