TDK Nordic · Publicerad 17 okt

Är du administrativt lagd och brinner för service? Talar du dessutom flytande engelska? Se hit!

Poolia söker en customer service-medarbetare till TDK Nordic. I denna tjänst kommer du att ansvara för ett antal kunder och hantera hela processen från förfrågan till leverans. För att bli framgångsrik i rollen är du en servicesinnad person som är administrativt lagd och trivs med eget ansvar.

Du kommer att arbeta som konsult via Poolia under ett år med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten förväntas tillträdas så snart som möjligt och du kommer att arbeta heltid under perioden.

Arbetsuppgifter

I rollen som customer service kommer du att ansvara över service och administration för ett antal kunder, samt vara ett administrativt stöd för säljarna. Du kommer att hantera hela processen från förfrågan till leverans av produkterna. Mer ingående kommer du att:
  • Registrera order
  • Uppföljning av order i samarbete med säljare.
  • Sköta kundkontakten med ett antal kunder
  • Ta hand om returer
  • Sköta logistiken av beställningarna
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som tidigare har arbetat med kundservice, har administrativ erfarenhet samt erfarenhet av större affärssystem och internationella företag. Du har god förmåga att skapa goda kundrelationer och ge personlig service. Vidare har du mycket goda kunskaper i Office-paketet och kommunicerar helt obehindrat på svenska och engelska, då många av kunderna är internationella bolag och koncernspråket är engelska. Du har en förståelse för processer och är lösningsorienterad. Som person är du noggrann, ansvarsfull och självgående.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TDK är ett ledande företag inom elektronik med säte i Tokyo, Japan. TDK grundades år 1935. TDK återfinns främst inom marknader såsom informations- och kommunikationsteknik samt hem-, bil- och industrielektronik. TDK har ett stort antal utvecklings- och produktionsenheter samt försäljningskontor i Asien, Europa samt Nord- och Sydamerika. Under verksamhetsåret 2015 uppnådde TDK en omsättning på 10,5 miljarder USD och sysselsatte omkring 92000 medarbetare över hela världen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
Poolia