TECE Sverige AB · Publicerad 29 okt 2019

Teknisk säljsupport / Säljkoordinator till TECE i Häggvik

Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder i ett växande och innovativt företag? Då är detta tjänsten för dig. Som Teknisk innesäljare hos TECE bemöter du kunder över telefon och dator för att erbjuda bästa möjliga service utifrån deras behov. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega i företaget som har ett starkt varumärke och är känt för sina kvalitativa produkter. Företaget är trivsamt, kollegialt och du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team där man ger god stöttning till varandra både lokalt och med kollegor som sitter på annat håll.

Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. En del av utbildningen kommer att ske i Tyskland. Bolaget erbjuder en stimulerande arbetsmiljö som ger dig möjligheten att ta mycket eget ansvar och att få arbeta i spännande projekt. Du arbetar med produkter och system inom sanitet, tappvatten, golvvärme och avlopp. Dina kunder kommer främst att finnas bland VS-installatörer och VVS-konsulter. Stämningen på TECE genomsyras av öppenhet, nära samarbete och högt i tak.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som säljsupport/ säljkoordinator är telefon och dator dina främsta arbetsredskap. Du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer och har ett tätt samarbete med utesäljarna kring projekt och kundspecifika lösningar. Att ge god och kvalificerad service är oerhört viktigt och det faller dig naturligt att leverera en bra kundupplevelse.
  • Kundservice (besvara frågor som rör bland annat pris, produkter och teknisk support)
  • Framtagning av orderunderlag och orderadministration
  • Uppföljning av offerter och prisfrågor
  • Uttag av materialspecifikationer och leveransbevakning
  • Ritning och dimensionering av systemlösningar
  • Vara behjälplig vid utleverans av produkter tillsammans med personalen på lagret
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering med 6 månaders provanställning hos TECE med start enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Häggvik (nya lokaler) och du rapporterar till Distriktchefen Östra Sverige. En viss del av tjänsten innebär framtagning av processer och rutiner för innesäljarbetet i Sverige.

VEM ÄR DU?

Förutom att du har ett intresse för rådgivning och försäljning ser vi att du tycker om att arbeta med service mot kunder. Du är en kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar åt kunder så att de blir nöjda. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du har:
  • Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice, gärna inom VVS eller annat byggtekniskt område
  • God erfarenhet av Officepaketet och administrativa system. Har du även erfarenhet av CAD är det meriterande.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga