TNG Group AB · Publicerad 21 aug

Drivs du av att jobba med administration inom finans och har en utbildning inom ekonomi? Då kan vi ha jobbet för dig!

Intresserad av att få in foten på ett finansbolag och har en känsla för administration och kundservice? Nu söker vi en kontraktsadministratör till ett finansbolag, där du kommer få möjlighet att utveckla ditt intresse för finans och din förmåga att bygga kundrelationer. Ta chansen att jobba i en roll med många kontaktytor och bli en del av detta finansbolag med kontor i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På detta finansbolag kommer du att ha en social roll som bygger relationen mellan företag och partners. Här kommer du in på ett bolag som är måna om att du ska trivas och ger stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team som är öppet och hjälpsamt, och som ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som kontraktsadministratör kommer du:
  • administrera leasingkontrakt och andra finansiella dokument kopplat till deras verksamhet
  • svara på frågor rörande finansiering och leasing (ex kopplat till avtal, beräkningar, dokument och liknande)
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som kontraktsadministratör på detta finansbolag kommer du att sitta centralt i Stockholm och kommer vara en del av ett tight team som tillhör en större avdelning. Uppdraget är på heltid och du kommer att jobba kontorstider, mellan 8-17. Detta är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader, med ambitionen att du senare kommer att överrekryteras. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Till jobbet som kontraktsadministratör söker vi dig som:
  • är duktig på administration och en fena på struktur och noggrannhet
  • har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • har ett servicemässigt tänk, då du kommer ha externa kontaktytor
Det är också ett stort plus om du:
  • har jobbat med leasing/finansprodukter tidigare
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga