TNG Group AB · Publicerad 29 jan

Vill du jobba med kundservice och administration? Ett perfekt jobb för dig som trivs med kundkontakt och gillar finans!

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi dig som vill jobba i en spännande tjänst där du kommer verifiera ägarstrukturen bland våra företagskunder. Teamet sitter i fina lokaler mitt i city i Stockholm. Du får många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare hos vår kund får du jobba i ett härligt team på en arbetsplats i centrala Stockholm. Du kommer att få en bra introduktion som kommer att ge dig en stabil grund att bygga vidare på i din roll inom administratör till kundtjänst. Dessutom får du inblick i ekonomi- och finansieringslösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som administratör till kundtjänst kommer du arbeta med att verifiera verklig huvudman. Det innebär bl.a. att du kommer:
  • Kontrollera att vi har kännedom om vilka som står bakom de bolag som vi har som kunder
  • Verifiera uppgiven firmatecknare
  • Om någon information behöver kompletteras kontaktas kunden via brev och telefon
Att verifiera verklig huvudman är numera ett lagkrav för de flesta svenska företag och viktigt i arbetet med att förhindra penningtvätt och annan olaglig verksamhet.

Rollen innebär också

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start den 11:e februari. Uppdraget är tänkt att pågå tom den 31:a maj, med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten inleds med utbildning i processer och system.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och pålitlig. Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat. Du har goda systemkunskaper samt vana av Officepaketet och du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst