TNG Group AB · Publicerad 15 nov 2021

Vi söker en engagerad aktuarie till längre konsultuppdrag i centrala Stockholm!

Har du en examen inom matematik eller matematisk statistik och har tidigare arbetat som Aktuarie eller med likvärdiga arbetsuppgifter? Perfekt! Vi söker nu en Aktuarie till ett längre konsultuppdrag hos en välkänd kund i centrala Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer med din aktuariella kompetens stödja övriga avdelningar i produktfrågor, prissättningsanalys och systemfrågor.

Du är med i produktutveckling och prissättning, du följer portföljen genom reserv- och lönsamhetsanalys samt agerar kontinuerlig knutpunkt mellan Produkt, Affär och IT. Inom riskförsäkring blandas matematiska metoder för liv-, sjuk- och sakförsäkring - vilket innebär att det finns en hel del utrymme för kreativa lösningar.

Rollen innebär också

Rollen är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Heltid.

VEM ÄR DU?

Vi söker främst dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet i rollen som aktuarie eller motsvarade. Alternativt är du nyexaminerad och vill starta din karriär i ett stort företag med många möjligheter att utvecklas och växa som aktuarie. Du har en akademisk examen inom antingen matematisk statistik, matematik, ingenjör med inriktning finansiell matematik eller motsvarande kompetens.

Vi förväntar oss goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel, och tidigare programmeringskunskaper i SAS, SQL och VBA är meriterande.

Tidigare erfarenhet av IFRS17 är ett krav.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga