TNG Group AB · Publicerad Idag 00:00

Vår kund i Stockholm söker nu en analytiker inom penningtvätt för uppdrag med start omgående. Sök nu!

Har du ett intresse för fraud, penningtvätt och bank? Vill du bredda dina kunskaper inom utredning och granskning av transaktioner inom AML och penningtvätt? Vi söker nu en analytiker till vår kund, med verksamhet inom bank och försäkring, som kan börja omgående. Tillsättning sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som analytiker inom AML och penningtvätt kommer du jobba i ett ambitiöst team som strävar efter att förhindra olagliga finansiella transaktioner. Du får chansen att arbeta hos vår kund i Stockholm, där du får möjlighet att växa både som person och i din yrkesroll. Uppdraget sträcker sig fram till sista januari 2018 med goda möjligheter till förlängning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som analytiker innehar du en viktig roll i det dagliga utredande arbetet i att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Transaktionsgranskning inom AML
  • Rapportering av misstänkta transaktioner till finanspolisen
  • Omvärldsbevakning av AML- och penningtvättsfrågor samt anpassa dessa till verksamheten
  • Dokumentering av arbetet samt att bidra till utvecklingen av effektiva arbetssätt
  • Beakta och ta del av information från tillämpliga myndigheter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett dedikerat team som tillsammans strävar efter att på bästa sätt göra samhället till en säkrare och tryggare plats.

Kontoret är beläget i fina lokaler i centrala Stockholm. Uppdragets start är omgående och pågår till och med sista januari 2018 med goda möjligheter till förlängning.

VEM ÄR DU?

Till rollen som penningtvättsanalytiker söker vi dig som är noggrann och ansvarstagande och är intresserad av fraud, penningtvätt och bank. Vi ser vidare att du har en hög integritet och förståelse för vad det innebär att arbeta med sekretessbelagd information samt besitter:
  • Examen på eftergymnasial nivå inom ekonomi, juridik eller annan relevant utbildning
  • God kunskap i och förståelse av penningtvättsregelverket
  • Erfarenhet av transaktionsgranskning samt AML relaterade arbetsuppgifter
  • Kunskap i Microsoft Office-paketet
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans