TNG Group AB · Publicerad 30 jan 2020

Nu söker vi en Controller till ett stort teknikföretag i Stockholm! Är du en erfaren ekonom som är ute efter nytt jobb? Sök här!

Har du erfarenhet av controlling och redovisning? Är du passionerad och brinner för ekonomisk analys? Vill du jobba på ett bolag som bidrar till en mer hållbar framtid? Nu söker vi en Controller till vår kund i södra Stockholm. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen erbjuds du en utmanande tjänst på ett internationellt bolag med öppet och vänligt klimat. Företagskulturen präglas av att hjälpa varandra att utveckla såväl sig själva som processerna för att skapa värde för företagets kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
 • Planera, samordna och driva forecast arbetet för dina enheter
 • Månadsbokslut
 • Projektuppföljning av försäljningsprojekt och avvikelser i positiv och negativ bemärkelse
 • Kontroll och säkerställande av en korrekt redovisning
 • Kostnads- och intäktskontroll
 • Stötta verksamhetsansvariga och ekonomichefen i ekonomiska och finansiella ärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som Controller ingår att supportera bolagets organisation. Du stödjer och leder verksamhetsansvariga i finansiella ärenden och utvecklar deras ekonomiska processer. Du leder forecastarbetet för verksamheten samt analyserar och säkrar boksluten för dem samt kommunicerar och driver förbättringar utifrån det. Du är en del av ekonomiavdelningen som präglas av samarbete och stöttning.

Denna tjänst är ett längre konsultuppdrag på 1,5-2 år vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. För oss är det viktigt att du som konsult känner dig trygg och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För tjänsten som Controller söker vi dig som:
 • Har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning på redovisning eller finans
 • Har 5-10 års erfarenhet av controlling och redovisning
 • Har erfarenhet av att supportera, stötta och ifrågasätta organisationen
 • Har erfarenhet av att göra ekonomiska analyser, processutveckling och rapportskapande
 • Har mycket goda kunskaper i Excel och BI system
Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX som ERP system.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga