TNG Group AB · Publicerad 5 juli

Söker du nytt jobb som ekonomiassistent? Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra i Stockholm

För kunds räkning söker vi nu omgående en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till ett bolag i Stockholm inom detaljhandeln. Då företaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas behöver ekonomiavdelningen en extra resurs fram till årsskiftet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet för dig som har en något juniorare profil som ekonomiassistent att arbeta i en assisterande roll, med stort fokus på kundkontakt, problemlösning och admininistrativa uppgifter inom leverantörsreskontra.

Dina framtida arbetsuppgifter

Då företagets butiker kommer gå över till nya bolagsnummer behövs extra hjälp med att:
  • problemlösa/utreda fakturor efter övergången till nya bolagsnummer
  • gå igenom fakturaflöden varje dag
  • lägga upp information i anläggninsregister varje dag
  • allmänna ekonomiadministrativa uppgifter
Eftersom företaget befinner sig i en förändringsfas kommer det vara högt tryck på avdelningen så det krävs att du som person gillar en miljö som är föränderlig och där du kommer att behöva arbeta självständigt.

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjligt och arbetstider 8-17 med flextid tillämpas. Du kommer att vara placerade på kontoret som är beläget på söder i Stockholm. Du kommer att ingå i ett team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Önskad uppstart för tjänsten är omgående och den löper som ett konsultuppdrag fram till årsskiftet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning samt minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med reskontra. Eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt ser vi gärna att du har telefonvana och trivs med att ha externa kontakter. För denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet från större bolag där fakturaflödena är stora. Att du talar och skriver svenska obehindrat är också en förutsättningen för att du ska klara av rollen.

Avdelningen präglas av ett högt tempo och ställer krav på att du trivs med att ta mycket eget ansvar för att nå deadlines. Som person trivs du med att samarbeta med dina kollegor, lösa problem och har förmågan att arbeta strukturerat även i pressade situationer.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga