TNG Group AB · Publicerad 22 sept 2021

Välkänt mediaföretag i Stockholm söker nu en serviceinriktad medarbetare till deras kundservice som kan stötta upp vid behov!

Tycker du det är genuint givande och brinner du för att leverera riktigt bra service till kunder? Vill du jobba extra när du har möjlighet med ett välkänt varumärke inom tidnings och förlagsbranschen? Nu finns det möjlighet att få jobba med kundservice i en välkomnande miljö på Södermalm i Stockholm.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst på ett intressant och välkänt företag som har många strängar på sin lyra. Företaget har en bred portfölj av miljövänliga och hållbara tjänster och produkter, utöver tidskrifter och böcker.
De ordnar föreläsningar, mässor och fester och mycket annat.
Det gemensamma är att de vill förändra världen - tillsammans med dig!

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta tillsammans med trevliga och erfarna kollegor där alla tillsammans bidrar för att ge den bästa kundupplevelsen och stötta organisationen internt.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du:
  • Hantera och lösa kundärenden via telefon och e-mail
  • Sköta nya och pågående prenumerationer
  • Hantera och registrera kunduppgifter
  • Svara på frågor om prenumerationer, villkor och allmänna frågor kring företaget och dess produkter.
Rollen innebär också

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta när det finns behov på företaget vilket beräknas vara i snitt cirka två dagar i veckan; men det kan bli mer och det kan också bli mindre.
Du blir en del av kundserviceteamet på fyra personer som sitter i fina lokaler ett stenkast från tunnelbana i centrala Södermalm i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med gymnasieutbildning och gärna någon erfarenhet av kundtjänst. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift och är van att hantera både telefon och dator som arbetsverktyg.
Det är också viktigt att du har systemvana och lätt kan sätta dig in i nya system.
Om du har arbetat i ett abonnemangssystem tidigare är det meriterande.

Vi tror att du är serviceinriktad, prestigelös och kvick i att hantera ärenden, även när du inte omedelbart har alla svar. Ditt positiva sätt och engagemang kommer välkomnas som ytterligare bidrag till den redan trevliga och goda stämningen på kontoret.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga