TNG Group AB · Publicerad 23 mars 2020

Drivs du av självständigt arbete och vill uppnå det bästa resultatet? Då kan du vara den vi söker som Inköps- och Avtalsansvarig.

Till vår kund i Stockholm söker vi nu dig som ska ansvara för förbundets lokalavtal, kommersiella avtal och inköpspolicy. Rollen är helt ny vilket innebär att du har stora möjligheter att själv påverka strukturen baserat på din tidigare erfarenhet. Låter det intressant? Läs mer här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer vara ansvarig och därmed spindeln i nätet vid upphandlingar, kommersiella avtalsfrågor, hyresfrågor och vara stöd där liknande kompetens behövs i förbundet. Rollen är bred vilket innebär att ingen dag är den andra lik samtidigt som du kommer att ha många kontaktytor såväl internt som externt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Inköps- och Avtalsansvarig kommer du att ansvara för:
 • Kommersiella Avtal
 • Lokalkontrakt
 • Inköpspolicy
 • Taktiska och strategiska frågor för förbundets bostadsrätter (6 st)
Förbundet är inne i en förändringsresa där de digitaliserar och utmanar alla processer för att lösgöra resurser till förmån för det medlemsnära arbetet. Som Inköps- & Avtalsansvarig blir du därför direkt involverad i att:
 • Skapa en uppdaterad inköpspolicy
 • Upphandla facility management-tjänster
 • Knyta ramavtal med olika leverantörer
 • Vid behov, omförhandla och knyta hyreskontrakt åt våra 21 avdelningar
Vissa tjänsteresor inom landet kan förekomma.

Rollen innebär också

Du ingår i Ekonomisektionen och rapporterar till Ekonomichefen. Dina intressenter blir förbundets alla enhets- och sektionschefer där din roll blir att möta verksamhetens behov. Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående. Detta är till en början ett konsultuppdrag via TNG och för rätt person finns möjlighet till överrekrytering. Vår kund sitter i lokaler mitt i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:
 • har högskoleutbildning inom relevanta områden eller motsvarande kunskap
 • har jobbat minst 3 år med ovannämnda arbetsuppgifter
 • har erfarenhet från en organisation i förändring
 • hittar och kan det väsentliga i Avtalslagen
 • förstår hyrestagarens intressen i lokalfrågor
 • kan processen kring upphandling och är en duktig förhandlare i kommersiella avtal.
Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga, stort eget driv och viljan att tänka nytt. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du är duktig på att samarbeta med andra.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbetar som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga