TNG Group AB · Publicerad 5 feb

Söker du jobb på deltid och trivs i en kundservice-roll? Vi söker dig som vill jobba extra inom kundtjänst på bank i Stockholm!

Är du intresserad av bank och finans och söker ett extrajobb? Du kanske studerar, är pensionär, driver eget företag eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill jobba inom kundtjänst på en välkänd bank i Stockholm. Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta 2-3 dagar i veckan mellan 11.00-14.00. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du som är intresserad av bank och finans möjlighet att lära dig mer samtidigt som du utvecklas inom kundtjänst och kundbemötande. Du blir en del av ett innovativt företag där kundupplevelsen är i fokus. Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett härligt team där service och hjälpsamhet genomsyrar det dagliga arbetet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Ta emot inkommande samtal från befintliga och potentiella kreditkortskunder
  • Vägleda och rådgiva kunder gällande företagets produkter och tjänster
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag på deltid där du jobbar cirka 2-3 pass i veckan mellan kl. 11.00-14.00. Uppdraget är tänkt att starta den 18 februari med en obligatorisk 2 veckors introduktionsutbildning på heltid och övergår sedan till tiderna ovan. Du kommer att arbeta i fräscha lokaler som ligger mitt i Stockholm City, precis vid Centralstationen och blir en del av ett glatt och välkomnande team!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:
  • ett intresse för service och kundrelationer och som trivs i en roll där fokus är att överträffa kundens förväntningar
  • en förmåga att stundvis hantera stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt
  • gymnasieexamen eller högre
  • erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter
  • goda kunskaper i svenska och engelska då kunderna både är svensk- och engelskspråkiga
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget