TNG Group AB · Publicerad 23 dec

Gillar du att arbeta med service och IT, då kan vi ha din nästa utmaning som supporttekniker

Vi söker dig som förmodligen är i början av din karriär, gillar att arbeta med service och arbeta med problemlösning. Vi på TNG IT Digital samarbetar med flera spännande kunder i Stockholmsområdet. Du kommer att få stora möjligheter att bygga ditt CV med värdefulla erfarenheter,

Skicka in din ansökan redan idag, det räcker med ditt CV.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du möjlighet att lära dig nya saker, komma i kontakt med nya företag/arbetsplatser och framförallt bli en del av ett företag som tror på mångfald. Vi människor är olika och det tycker vi är något bra. På TNG IT Digital är vi intresserade av din kompetens, inte vad du heter, vart du kommer ifrån eller vilket kön du har. Vi är stolta över att arbeta med fördomsfri rekrytering.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Support av Windows operativsystem med standardapplikationer
  • Självständigt felsöka tekniska problem och hitta lösningar på dessa
  • Bland annat lösa varierade ärenden inom Windows OS (klient och server), AD, Office 365 och nätverk
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett supportteam där du tillsammans med erfarna kollegor löser 1st-line ärenden på ett snabbt, kvalitativt och effektigt sätt. Du arbetar dagligen i en nära dialog till kunder vilket innebär att du ger en förstklassig service. Du kommer ha möjlighet att lära dig många nya och moderna teknologier som både breddar och fördjupar din tekniska kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT. Du får gärna ha jobbat med IT-support alternativt jobbat med service och parallellt odlat ditt IT-intresse på fritiden. Vi önskar att du har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av helpdesk eller IT-support är ett plus. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att agera pedagogiskt och även har förmågan att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Vi tror att du är en fena på att hitta lösningar på problem.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Support