TNG Group AB · Publicerad 27 apr 2021

Kreditanalytiker sökes till välkänd kund i centrala Stockholm.

Vi söker nu en kreditanalytiker till vår välkända kund med placering i centrala Stockholm! Vill du utvecklas inom bank och finans? Och har du tidigare jobbat i roller inom ekonomi- och/eller finans? Bra! Då kan detta vara tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kreditanalytiker hos vår kund får du möjlighet att jobba självständigt med kreditanalys av finansiella institut och stater. Du får också analysera den globala och politiska utvecklingen.

Detta är ett konsultuppdrag, och i rollen får du möjlighet att jobba självständigt med fokus på att ständigt leverera förstklassig kundservice. Du får chansen att använda din analytiska sida, och det här är ett perfekt jobb för dig som vill utvecklas inom bank och finans och dessutom växa i rollen som kreditanalytiker. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kreditanalytiker utför du kreditanalys av finansiella institut och stater, inklusive banksystem. Och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Presentera analyser och rekommendationer i kommittéer, både skriftligt och muntligt.
  • Delta i utvecklingen av gruppens arbetssätt och kreditanalysverktyg.
  • Bevaka och analysera den globala politiska och ekonomiska utvecklingen, samt uppdatera kreditanalys av kundens motparter vid behov.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid och du kommer att bli en del av ett duktigt och motiverande team som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Introduktion kommer att hållas på kontoret för att du ska få bästa möjliga start!

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kreditanalytiker ser vi gärna att du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter i roller inom ekonomi eller revision. Du har kunskap inom kreditanalys och finansiell analys, och du har mycket bra kunskap om finansiella räkenskaper och analys av dessa.

Du är självgående och analytisk och är vet hur det fungerar med distansarbete. Med andra ord tycker du om att bygga sociala relationer både under fysiska och virtuella möten.

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av kreditanalys av finansiella institut, men inget krav. Avancerade kunskaper i Excel och Power BI, Tableau, SQL, Python eller annat programmeringsspråk är också meriterande.

Du har även:
  • Akademisk utbildning med inriktning redovisning/finansiering, nationalekonomi/internationell ekonomi eller motsvarande.
  • Minst 3 års relevant arbetserfarenhet.
  • God användarvana i Excel
  • Allmän digital kompetens, det vill säga att du snabbt lär dig att arbeta i olika applikationer och system.
Vi ser också att du talar flytande svenska i tal och skrift, och god engelska. Har du internationell bakgrund och/eller internationell erfarenhet ser vi det som ett extra plus för tjänsten.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga