TNG Group AB · Publicerad 9 nov 2021

Vill du bygga din karriär inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk? Bra! Sök rollen som Koordinator idag.

Trivs du att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en internationell, expansiv organisation i ett högt tempo är detta arbetet för dig. Vi söker en medarbetare till gruppen Engagement support på Deloitte, inom vårt affärsområde Tax- Global Employer Services. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får utvecklas och växa i en internationell miljö. Bara du sätter gränserna för hur långt du vill nå hos oss.

På Deloitte ser vi det som en självklarhet att du ska få fortsätta utmanas och utvecklas i din yrkesroll. För oss är det viktigt att varje medarbetare ska få gehör för sina karriärsmål och snabbt få möjlighet att förverkliga dessa. För att möta målen blir du tilldelad en coach som följder dig under din karriär. Tillsammans utarbetar ni konkreta mål att arbeta efter och plockar fram din maximala potential så att du stärks, utmanas och vågar gå vidare i din utveckling.

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som koordinator inom Engagement support är du bland annat en del i våra klientteam och koordinerar globala uppdrag. Du kommer att ha daglig kontakt med klienter och kollegor i hela världen. Arbetsuppgifterna är varierande och du stöttar våra team med uppgifter som oberoendekontroller, avtalsdokumentation och med att bearbeta underlag för fakturering.

Du kommer att arbeta tillsammans med administrativ personal på Deloittes utländska servicecenters. Här ingår bl a att
  • Ta fram arbetsinstruktioner, handleda, följa upp och stötta dessa medarbetare i deras arbetsuppgifter.
  • Sköta kontakter med olika myndigheter, klienter och med andra Deloitte-kontor.
  • Registrering och uppladdning av dokument, hantering och uppföljning av olika ansökningar, hantera möteskoordinering, ta fram rapporter samt hantera listor i Excel m.m.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet av liknande arbete. Du är bra på problemlösning samt är strukturerad, noggrann och prestigelös.

Du bör tycka om att arbeta både självständigt och i grupp samt tycka om att vara spindeln i nätet. Du är flexibel och trivs med omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel. Grundläggande ekonomikunskaper är meriterande men inget krav.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga