TNG Group AB · Publicerad 31 mars 2021

Vill du vara med och starta upp ny avdelning inom legal hos en av våra kunder? Sök tjänsten som Legal Counsel idag!

Är du redo för nästa steg i karriären? Drivs du av resultat och ser det som en spännande utmaning att bygga upp en ny avdelning inom legal? Nu söker vi en Legal Counsel till vår kund i centrala Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att vara med på en spännande resa där du startar upp legalavdelningen hos en av våra kunder inom kreditmarknad. Du kommer att ha ett nära samarbete internt med bland annat compliance, corporate, precollection, credit, treasury och accounting. Eftersom att rollen är ny får du möjlighet att skapa och själv påverka rollen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Legal Counsel kommer du att ha en bred roll. Du kommer bland annat hantera:
  • Utredningar och utvärderingar
  • Nya regelverk som ska implementeras
  • Rekommendationer i legala frågor
  • Rådgivning i obeståndsfrågor
  • Utveckling och uppdatering av dokument
  • Kreditexponeringar
  • Säkerställa leverantörsregister
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund är ett kreditmarknadsbolag och har sina lokaler i centrala Stockholm. Du rapporterar direkt till VD och har tätt samarbete med dina kollegor internt på bolaget. Det här är en heltidstjänst som förväntas tillsättas enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen ser vi att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet av ovan arbetsuppgifter från Bank och Finans. Du har en juristexamen och jobbar kanske idag som Legal Counsel, Head of Legal, Bolagsjurist eller Senior Associate. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Som person är du prestigelös, har en mycket god samarbetsförmåga och kan vara strukturerad och noggrann även i situationer med mycket att göra. Eftersom du ska bygga upp legalavdelningen ser vi även att du drivs av att utveckla och se resultat.

Passar denna roll in på dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga