TNG Group AB · Publicerad 22 feb 2021

Gillar du orderadministration, kundkontakt och älskar att ge bra kundservice? Vi söker nu omgående en orderadministratör!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med orderhantering och reklamationer? Har du en god känsla för kundservice och administration? Är du villig att börja jobba omgående? Till ett stort bolag i Stockholm, inriktade på mat och dryck inom detaljhandeln, söker vi nu en orderadministratör inom kundservice som kan bidra till en förstklassig kundupplevelse. Låter detta som ett passande jobb för dig? Läs mer här och sök redan nu - för rekryteringsprocessen kommer gå fort!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I din roll som orderadministratör / kundservice kommer du ha många kontaktytor och få möjlighet att lära dig mer om vår kunds spetsområde som är mat och dryck. Du kommer få en god introduktion på hur jobbet går till men även få möjligheten att jobba hemifrån, men utgå från Stockholm.

Som konsult på TNG kommer du få möjlighet att ta del av våra förmåner, ha en dedikerad konsultchef samt givetvis omfattas av kollektivavtal.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen inom order / kundservice kommer du att:
  • ta emot inkommande samtal
  • hantera frågor som kommer in via mail
  • lägga och ändra om beställningar
  • ta hand om beställningar som blivit fel
  • sköta övrig administration i systemet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta konsultuppdrag startar omgående och är tänkt att pågå under ett par månader. Företagets kundtjänst är öppet på dagtid - måndag till och med fredag. Företagets kontor ligger i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som:
  • har tidigare erfarenhet av orderhantering/kundtjänst över telefon
  • är serviceinriktad och kommunikativ
  • är duktig på administration och att hålla god struktur
  • trivs när det är mycket att göra och under stunder är högt tryck på telefonen
  • är trygg och pedagogisk i sitt bemötande
  • talar svenska och engelska flytande
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga