TNG Group AB · Publicerad 2 nov 2021

Vill du arbeta i en serviceinriktad roll där ditt fokus är att ge ett välkomnande bemötande till alla som besöker Memiras Klinik?

Nu har du möjlighet till att bli del av ett kundfokuserat sammansvetsat team. Vi söker just nu en patientkoordinator till Memira Eyecenter som är störst i Norden inom ögonlaser och linsbytesoperationer. I den här rollen kommer du att vara en viktig del i vårt kundbemötande i mottagande av våra kunder.
Du blir del av ett team som tillsammans bidrar till att bibehålla Memiras höga servicenivå.
Sök tjänsten redan idag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta i en roll med bredd, där du förutom att ta emot våra patienter även hanterar vissa administrativa delar. Förutom ditt team så kommer du även att arbeta nära våra läkare och sjuksköterskor där du blir en viktig del. Där arbetar alla mot samma mål och tillsammans ser till att alla kunder får den bästa tänkbara upplevelsen av sitt besök.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att vara patientkoordinator hos Memira innebär stort fokus på bemötande och service till våra patienter. Du är den våra patienter möter först och vårat ansikte utåt, vilket kräver ett välkomnande, varmt och ödmjukt bemötande. Arbetet kräver ett gott samarbete med kirurgteam och kollegor på kliniken.

I din roll kommer du att:
 • ta emot patienter
 • ansvara för omvårdnaden av dem genom hela värdekedjan: bokning, undersökning, behandling och uppföljning
 • säkerställa kontinuerligt patient-, kvalitet- och affärsfokus i varje aktivitet
 • hantera inköp av förbrukningsmateriel till kontoret och operationssalarna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer blir en del av ett sammansvetsat team om totalt fem personer.
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning som inleds så snart som möjligt.

Kliniken finns i nya och fräscha lokaler belägna i Hagastaden.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stort fokus på personliga egenskaper i denna rekrytering.
För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som undersköterska ser vi att du:
 • är utbildad undersköterska
 • har något/några års erfarenhet från att ha arbetat på sjukhus eller klinik
 • förmåga att arbeta självständigt
 • har flytande kunskaper i svenska och engelska
 • är datavan
 • vi ser det som meriterande om du arbetat med ögonsjukvård
Som person är du social, organiserad och strukturerad samt företagsam och du:
 • sätter stor vikt vid att bemöta patienter och kollegor på ett personligt och trygghetsskapande sätt
 • gillar att arbeta i förändring
 • vågar utamana dig själv
 • är omhändertagande
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och javascript:;tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Reception

Inga fler liknande jobb tillgängliga