TNG Group AB · Publicerad 27 nov 2019

Vill du utvecklas i rollen som redovisningsekonom? Trivs du med att jobba i en spännande miljö inom ekonomi? Sök tjänsten idag!

Vill du arbeta på ett företag som präglas av positivitet, samarbete och utveckling? Trivs du med att jobba i en föränderlig miljö där du får vara med och påverka? Vi söker dig som vill fortsätta arbeta med kundreskontra samtidigt som du vill utvecklas mot redovisning. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av ett härligt team på 10 medarbetare där du får möjlighet att utvecklas i rollen som redovisningsekonom. I denna roll får du vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa och arbetar på en plats som präglas av välkomnande stämning och förtroende för medarbetarna. Du erbjuds chansen att arbeta med intressanta arbetsuppgifter och i en komplex roll.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du jobba mer specifikt med stationsredovisning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • genomgång av drivmedelsförsäljning på samtliga stationer i Sverige
 • kassa och lagerredovisning
 • periodisering av intäkter
 • avstämningar av konto
 • framtagande av rapporter
 • deltagande i månadsbokslut
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta hos vår kund på ett kontor beläget på Kungsholmen i Stockholm. Du blir en del av en grupp på 10 medarbetare där du rapporterar till gruppchefen för Lager och Anläggning. Tjänsten är på heltid med kontorstider och förväntas starta omgående. Detta är ett konsultuppdrag fram till december 2020.

VEM ÄR DU?

För att passa in i rollen som Redovisningsekonom ser vi att du har:
 • högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi
 • arbetslivserfarenhet av löpande redovisning, samt kassa- och lager redovisning
 • goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet
 • goda kunskaper inom Officepaketet, framförallt Excel
 • Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av systemen M3
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga