TNG Group AB · Publicerad 3 sept

Till vår kund i Bromma söker vi en administratör för företagets KAM-avdelning. Intresserad? Sök idag!

För dig som gillar att jobba med administration och hålla ordning och reda finns här ett uppdrag där du är en del av KAM-avdelningen hos vår kund. Du ansvarar tillsammans med ytterligare två säljadministratörer för en rad administrativa arbetsuppgifter som ett led i försäljningen till befintliga kunder.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Trivs du med ett teamorienterat arbetssätt och med kollegor som har nära till skratt kan det här vara ett uppdrag som passar dig perfekt!

Inom säljadministration jobbar ytterligare två kollegor som är placerade i Växjö så för bästa möjliga introduktion kommer du åka till Växjö under 1-2 veckors upplärning. På kontoret i Bromma finns kollegorna i KAM-teamet som du kommer stödja med säljadministration.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Hantera kundupplägg och registervård för våra kunder
  • Uppdatering och upplägg av kundrabatter och prislistor
  • Ta fram viss statistik
  • Bokföring av betalningar från leverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Placering är i Bromma med undantag för upplärning som kommer att ske i Växjö under 1-2 veckor. Denna tjänst är primärt ett konsultuppdrag på 3-4 månader då du kommer vara anställd av TNG och ha en dedikerad konsultchef. Tillträde är önskvärt omgående.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av administration från tidigare arbete. Det är av stor vikt att du är van att jobba i administrativa system och har du jobbat i Movex/M3 är det ett extra plus. Du bör ha god kunskap i Officeverktygen eftersom vi använder dem dagligen. Att kunna svenska flytande i tal och skrift är också ett krav.

För att bli framgångsrik i arbetet är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och att du kan jobba självständigt. Vi ser också att du har en vilja att ta ansvar och äga genomförandet av en uppgift så vi kan känna oss trygga att arbetet blir gjort. Jobbet inom säljadministration handlar mycket om service och du kommer att ha en del externa och många interna kontakter.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga