TNG Group AB · Publicerad 21 feb 2020

Nu söker vi en Supply Chain Coordinator / logistik koordinator till stort tobaksbolag i centrala Stockholm. Sök redan idag!

Till vår kund i Centrala Stockholm söker vi omgående en logistik koordinator till en spännande tjänst inom Supply Chain. Här erbjuds du en bred och koordinerande roll hos en av de största aktörerna på marknaden inom tobaksområdet. I denna roll ansvarar du för att koordinera och stötta Supply Chain processerna gentemot fabriken i Sverige samt den globala Supply Chain organisationen och produktionsplaneringen. Du kommer främst fokusera på processerna inom den internationella marknaden genom att bevaka produktflödet och hela leveransprocessen. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att bli en del av ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, där du kan växa i rollen och inom företaget. Bolaget är en av de största aktörerna på marknaden inom tobak, en spännande bransch under ständig tillväxt. I denna roll har du möjlighet att arbeta med förbättringsarbeten samt vara med och påverka befintliga processer.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Supply Chain Coordinator kommer du arbeta med att utveckla och optimera alla delar kopplade till produktion, lagerhållning och leverans, med fokus på export och den internationella marknaden.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a att innebära att:
  • Säkerställa hela leveransprocessen i nära samarbete med fabriken i Sverige och den Globala Supply Chain organisationen och produktionsplaneringen
  • Säkerställa ledtider med hänsyn till Fast Moving Consumer Goods (FMCG)
  • Bevaka leveranstider och boka extra transporter vid behov
  • Stämma av och bevaka lagervolymerna
  • Ansvara för artikeldata och registrering av nya artiklar
  • Analysera logistikutmaningarna och utveckla nya lösningar
  • Vara delaktig i att ta fram rapporter samt utveckla befintliga
Rollen innebär också

Tjänsten startar omgående enligt överenskommelse och beräknas löpa i 6 månader med goda möjligheter till förlängning, du kommer under denna period att vara anställd som konsult hos TNG. Du rapporterar till Supply and Customer Service Manager och kommer i denna roll samarbeta tätt med Supply Chain Manager samt ingå i ett team med ytterligare 3 härliga kollegor. Stämningen på kontoret präglas av en familjär anda, här erbjuds du att bli en del av ett positivt team där samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler centralt i Stockholm med tillgång till mycket goda kommunikationer och service. Du arbetar heltid 8-17 med möjlighet till flextid. Som konsult hos TNG får du självklart ta del av våra förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller ekonomi, men det är inget krav. Vi ser dock gärna att du har tidigare erfarenhet och av en liknande roll inom Supply Chain och har god förståelse av att hantera leveransprocessen och varuflöden inom B2B. Har du erfarenhet av arbete i Jeeves eller något annat affärssystem är även detta meriterande för rollen. Krav för rollen är att du har god erfarenhet av Office paketet specifikt Excel. Har du tidigare arbetat med utveckling av processer inom Supply Chain samt har erfarenhet av Fast Moving Consumer Good (FMCG) så är även detta ett stort plus. Då arbetet innebär många interna och externa kontaktytor med fabrik och leverantörer även på den internationella marknaden, är det viktigt att du hanterar engelska och svenska i tal och skrift. Som person är du analytisk, lösningsorienterad och bra på att driva ditt arbete självständigt framåt. Vi tror vi att du trivs i en "spindeln i nätet" roll och har lätt för att kommunicera med människor på alla nivåer inom organisationen. Vidare fokuserar du på kvalitet och är noggrann i ditt arbete. Du motiveras av att se försäljningen öka med hjälp av dina prestationer och gillar att ingå i ett kreativt team.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga