TNG Group AB · Publicerad 18 jan

Till Deloitte söker vi nu en specialist med tidigare erfarenhet av SharePoint för ett långt uppdrag. Sök idag!

Vill du jobba administrativt samt använda dina tidigare kunskaper i Sharepoint i en varierande och ansvarsfull roll där du har stora möjligheter att få vara med och påverka? Gillar du att jobba självständigt och tycker det är kul driva förändring och utvecklingsprojekt? Är du kommunikativ och duktig på att skapa goda relationer både internt och externt? Nu söker Deloitte en erfaren administratör med mycket goda kunskaper i SharePoint till Skatteavdelningen i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som systemspecialist på Deloitte får du möjlighet att jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor. Du kommer att jobba i en central roll med helhetsansvar för utveckling och förvaltning av dokumenthanteringssystemet som är baserat på SharePoint. Din roll kommer även innebära att vara kravställare mot leverantören av dokumenthanteringssystemet samt administrera och hålla utbildningar för att sprida användarkunskap i organisationen. På Deloitte får du jobba i ett utmanande och spännande affärsklimat där du får möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Du kommer ingå i ett team som sitter placerad i moderna lokaler mitt i Stockholm City.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen som systemspecialist och administratör består av två delar. Ena delen består av att driva utvecklingen samt underhålla skatteavdelningens dokumenthanteringssystem där du kommer att:
  • Ansvara för förvaltnings- och underhållsrutiner
  • Kontinuerligt informera och uppdatera olika användargrupper inom skatteavdelningen
  • Ha nära kontakt med IT-avdelningen gällande uppdateringar av systemet
  • Vara kontaktperson och kravställare gentemot leverantören av systemet
  • Ta fram och uppdatera handledningar och instruktioner samt utbildning
  • Supportera användarna av systemet
Den andra delen av rollen omfattar Knowledge Management vilket i huvudsak innebär att:
  • Förvalta, överföra och dela klientinformation i dokumenthatringssystemet
  • Ansvara för att utveckling av processer och rutiner
  • Koordinera och administrera utbildningar
I denna roll kommer du ha kontakt med hela skatteavdelningen samt alla Deloittekontor i Sverige. Du kommer även att få vara en viktig del i flera utvecklingsprojekt som är planerade framöver.

Rollen innebär också

Tjänsten är placerad i fina lokaler centralt vid Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i Stockholm City. Arbetsplatsen har en kultur av stark teamkänsla, hög servicenivå samt att dela med sig av sin kunskap. Du kommer att jobba som konsult via oss på TNG. Detta är ett heltidsvikariat på 1 år med mycket goda möjligheter till förlängning. Önskad start är omgående eller enligt överenskommelse dock senast februari 2018.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare god erfarenhet av Sharepoint. Du har jobbat i en administrativ roll och besitter minst gymnasiekompetens. Som person är du driven, prestigelös och har lätt för att arbeta självständigt då du kommer driva flera projekt, samtidigt har du en hög samarbetsförmåga och social kompetens då du kommer ha ett brett samarbeta med hela skatteavdelningen. Du är utåtriktad och flexibel då du behöver ha en hög servicenivå mot dina kollegor. Du känner dig bekväm i att utbilda dina kollegor i SharePoint. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då det är en internationell arbetsplats.

Urvalet sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga