GS1 · Publicerad 6 okt

Ta möjligheten att vara med på GS1s spännande resa i en ny DevOps roll i Stockholm

Du kommer att jobba i en föränderlig miljö och kommer att få vara med från start och lägga grunden för denna nya DevOps-roll. Vilket innebär att du får möjlighet att forma tjänsten, där du vi sidan av förvaltningsuppdraget kommer jobba brett med bl.a. molntjänster, programmering och arkitektur!

GS1 har kontor på mycket central adress med utsikt över Stockholm

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får vara en del av ett stort globalt bolag med en familjär och välkomnade atmosfär. Du kommer att involveras i flera förändringsprojekt och utvecklingsarbeten där flera komponenter kommer att ligga i molnet byggda på nya moderna databaslösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Utveckling och integrationer
  • Utföra analyser och bidra med förbättringsförslag
  • Ge support i ärenden som kommer in via kundtjänst och agera tekniskt stöd till kunder
  • Kravställa mot underleverantörer
  • Säkerhetsfrågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba i ett team med andra engagerade tekniker och utvecklare som alla har olika spetskompetens. Tillsammans arbetar ni för att utveckla och kundanpassa lösningar för att tillmötesgå befintliga och nya kunder..

VEM ÄR DU?

Du tilltalas av att få bidra med dina mycket goda erfarenheter av integration och molnbaserad utveckling. Du uppskattar förändringsarbete och variationen av arbetsuppgifter som kommer med rollen som DevOps hos GS1. Du har erfarenhet av XML, JSON, .NET, Angular, JavaScript, PHP och olika databaser. Meriterande är om du har erfarenhet av web services, Azure, Biz-talk, IT-arkitektur och testautomatisering.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
UX & Webbdesign
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga