TNG Tech · Publicerad 30 jan

Cepheid fortsätter att expandera, ökar sin produktion och söker nu en erfaren servicetekniker.

Har du tidigare erfarenhet som tekniker i en producerande verksamhet? Söker du en roll inom service- och underhåll samt felavhjälpning? Gillar du att driva projekt samt har goda kunskaper inom Lean Production? Då kan detta vara rollen för dig.
Vi utökar vår produktion och söker dig som har en teknisk bakgrund och är erfaren servicetekniker samt trivs med varierande arbetsuppgifter och ett stort mått eget ansvar? Det amerikanska diagnostikföretaget Cepheid söker just nu en erfaren servicetekniker.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cepheid erbjuder dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en global organisation med goda resurser. Företaget befinner sig i en spännande tillväxtfas och utökar verksamheten med flera nya produktionslinor. Som servicetekniker på Cepheid får du vara med om driftsättningen av de nya linorna och dina arbetsuppgifter kommer vara varierande, rollen ger stora utvecklings möjligheter i en innovativ och teknikintensiv miljö. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på teknisk kunnande och ger dig en stor möjlighet att vara med om en spännande tillväxtresa. Cepheid arbetar med Lean produktion med sikte på ständiga förbättringar där ditt engagemang och dina synpunkter tas tillvara och gör skillnad.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Stödja Produktionen i det dagliga arbetet med felavhjälpning på maskiner (automatiserade fyllningslinor och automatiserad förpackningslina)
 • Utföra arbetsorder mot service avdelningen
 • Utföra och följa upp att periodiskt underhåll och kalibreringar blir utförda inom utsatt tid
 • Följa produktionsutfall och uppmärksamma eventuella tekniska kvalitetsbrister
 • Delta i förbättringsarbete och problemlösning
 • Uppdatera dokumentation av teknisk karaktär
 • Utföra installationer och medverka vid validering vid införande av ny utrustning
 • Bidra med teknisk kunskap av utrustning både praktiskt och teoretiskt
 • Leverantörskontakter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att supporta Produktionen med maskiner och utrusningar. I arbetsuppgifterna ingår ett teknikansvar, samt att delta i förbättringsarbete relaterat till kvalitet, kapacitet, uppföljning, produktionsutfall och problemlösning.

Arbetet är schemalagd på fem skift då produktionen är igång 24/7. Du kommer att ha nära samarbete med företagets ingenjörer i synnerhet vid valideringen av nya maskiner. Tjänsten kräver så väl teknisk kompetens som en administrativ ådra då det krävs noggrann dokumentation av all pågående produktion.

Tjänsten, som är placerad i Solna, är på heltid och startar så fort rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?
 • Du har minst teknisk gymnasieutbildning inom mekanik/maskin eller motsvarande
 • Du har arbetat som tekniker med maskiner i automatiserad produktion minst i 2 år
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Goda kunskaper i MS Office
Meriterande är:
 • El/elektronik kunskaper
 • IT kunskaper
 • Valideringserfarenhet
 • Arbetat i Medtech produktion som tekniker
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget