TNG · Publicerad 26 sept 2019

Tycker du att ett jobb som supporttekniker vore något för dig? Jobba med IT hos någon av våra innovativa kunder i Stockholm!

Vi har jobbet för dig oavsett vart i karriären du befinner dig! Är du i början av din karriär och är nyfiken på arbete inom IT-drift och helpdesk kan vi erbjuda dig varierande tjänster inom 1st line support. Har du istället erfarenhet inom området och är redo för nästa utmaning har vi tjänster inom 2nd line support och som onsite-tekniker. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har en stor bredd av kunder i Stockholms området. Några av de senaste kunderna vi har arbetat med är bland annat internationella, framtidsorienterade kunder där du kan få chansen att i en bred roll inom IT utveckla din kompetens, system och teknikförmågor och arbeta med viktiga uppdrag. Som konsult hos oss arbetar du tryggt med kollektivavtal och får ta del av förmåner som försäkringar och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult via oss får du möjligheten att prova på olika företag och roller inom IT-support. Med uppgifter som varierar beroende på uppdrag och kund får du möjligheten att samla på dig mycket erfarenhet på kort tid och hitta din grej. Exempel på arbetsuppgifter som uppdrag kan innebära är:
  • Ge kollegor och företagskunder support inom IT-ärenden per mail och telefon
  • Självständigt felsöka och reparera tekniska problem
  • Hålla kontakt med leverantörer av IT-system
  • Arbeta med drift och support på hårdvara och mjukvara
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Våra kunder har varierande önskemål och behov, därför kan uppdragens längd och omfattning skiljas åt. Vi erbjuder uppdrag på både heltid och deltid - och matchar dig mot rätt uppdrag utifrån den omfattningen Du önskar. Du kan antingen bli anställd som konsult hos TNG eller bli direkt rekryterad till kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort IT-intresse som gillar variation. Du har studerat IT eller har erfarenhet inom området. Vi ser att du gillar problemlösning och utbyter gärna kunskaper och erfarenheter med såväl kunder, kollegor som leverantörer. Då arbetsuppgifterna innebär mycket kontaktytor och support är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat. I rollen som helpdeskmedarbetare motiveras du av att ge god service samtidigt som du värdesätter dina kunders integritet och håller god sekretess då du i ditt arbete kan möta känsliga uppgifter. I rollen får du även kreativt utrymme att självständigt lösa IT-relaterade problem vilket gör att vi tror att du är noggrann och pålitlig.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga