TSL (Trygghetsfonden) · Publicerad 17 sept 2019

Trygghetsfonden TSL söker nu flera serviceinriktade utbildningsadministratörer. I en modern kontorsmiljö mitt i Stockholm får du chans att bidra till att uppsagda får ett nytt jobb. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via The Pace/Wise Professionals på initialt 6 månader med chans till förlängning. Önskad start är omgående men sker allra senast i mitten av september. Urval sker löpande och intervjuer kommer att hållas i augusti.

Ditt uppdrag
I rollen som Utbildningsadministratör på TSL kommer du att tillhöra deras utbildningsfunktion där du tillsammans med kollegor bidrar till att uppsagda arbetare kan få ta del av TSL:s omställningsstöd. Rollen innebär att du tillsammans med kollegorna på funktionen administrerar och upphandlar utbildningar och valideringar utifrån de förfrågningar som TSL får in. Du kommer att ha många kontaktytor då du dagligen är i kontakt med både interna och externa leverantörer via mejl och telefon.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
  • Utbildningsrelaterad administration för uppsagda som omfattas av TSL:s omställningsstöd
  • Upphandling av utbildningar och valideringar kopplat till våra utbildningsförfrågningar
  • Kontakt med utbildningsleverantörer kring utbildningsbokning
  • Vara behjälplig med övrig administration på utbildningsfunktionen
Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av kvalificerad och självständig utbildningsadministration. Det är meriterande om du har akademisk utbildning eller motsvarande. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift liksom mycket goda kunskaper i Officepaketet och har en god datavana. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du är bra på att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du har ett serviceinriktat förhållningssätt och en förmåga att ta eget ansvar. För att trivas i rollen tror vi dessutom att du har ett stort intresse för utbildningsrelaterade frågor.

Om Trygghetsfonden TSLTrygghetsfonden TSL är omställningsorganisationen för kollektivanställda arbetare inom företag i det privata näringslivet byggt på Trygghetsavtalet tecknat mellan Svenskt Näringsliv och LO. TSL hjälper uppsagda till ett nytt jobb. TSL är Sveriges största nätverksorganisation för omställning och omfattar 100 000 företag med 900 000 anställda. Läs gärna mer på www.tsl.se

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Therese Galvez (therese.galvez@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga