Talent Recruitment · Publicerad 5 mars 2020

LäkarLeasing i Stockholm är ett framgångsrikt företag inom vårdbemanning och behöver nu stärka upp sitt team med fler stjärnor som vill bidra till företagets fortsätta framgångssaga. Om du vill jobba som Ekonomiadministratör på ett expansivt, skandinaviskt och ungt företag i trevliga lokaler på Kungsholmen är det här din chans. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten
I rollen som Ekonomiadministratör kommer du att lära dig mycket om LäkarLeasings verksamhet och hur konsultbranschen för Sveriges läkare och sjuksköterskor fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att kundfakturering mot landsting och kommuner. Du kommer att arbeta i öppna, trivsamma och fräscha lokaler på Kungsholmen. Tjänsten är en heltidsanställning och dina arbetstider kommer att vara kontorstid.

Är du den vi söker?
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av fakturering kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Vad kan LäkarLeasing Sverige AB erbjuda dig?
LäkarLeasing kan erbjuda dig en marknadsmässig lön och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De erbjuder även alla anställda flextid, tjänstepension och friskvårdstimme varje vecka.
Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Talent Recruitment, och LäkarLeasing önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Talent Recruitments rekryteringskonsult Olivia Olofsson Hedström via telefon: 070-756 28 97 eller e-post: olivia.olofsson@talentrecruitment.se
Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
LäkarLeasing har vuxit stadigt sedan starten 2005 och är idag det marknadsledande företaget inom vårdbemanning i Sverige. På huvudkontoret i centrala Stockholm arbetar idag över 65 anställda och varje vecka tjänstgör över 400 läkare och sjuksköterskor inom den svenska vården via LäkarLeasing. LäkarLeasings vision och övergripande ambition är att tillhandahålla den mest kvalitativa bemanningslösningen på marknaden. Därmed säkerställs att rätt kompetens finns på rätt plats vid rätt tillfälle.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga