Talent Recruitment · Publicerad 25 mars 2020

Är du en strukturerad, lösningsfokuserad och stresstålig person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Redovisningsekonom till Media Bolag vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Redovisningsekonom till Media Bolag?

I den här rollen kommer du framför allt att ansvara för den löpande bokföringen och utveckla modeller för hur redovisningen ska göras. I jobbet ingår även att göra månadsbokslut, deklarationer och hantera skatteinbetalningar. Du kommer att ingå i ett team om fyra fantastiska medarbetare och tillhöra redovisningsavdelningen. Lokalerna är fräscha, nyrenoverade och öppna och belägna centrala Stockholm.

I jobbet ingår till exempel att
  • utföra avstämningar och periodiseringar
  • följa upp projekt
  • göra resultat- och balansräkningar.
Vem söker vi?

Till rollen som Redovisningsekonom till Media Bolag söker vi framförallt dig som är en prestigelös och organiserad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, arbete inom en internationell koncern och Löpande Bokföring, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av arbete med redovisning, har god kunskap om Visma, Fortnox, Kontek, Hogia, Briljant eller liknande system för bokföring och/eller lönehantering.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Talent Recruitment men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Svensson på telefonnummer: 0722-500697 eller via e-post: caroline.svensson@talentrecruitment.se. Sök tjänsten senast 2020-04-08.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tre skäl att välja Talent Recruitment Vi är specialister

  • Istället för att rekrytera många inom branscher har vi valt att nischa oss på ekonomi och administration.

Vi är snabba
  • Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi känner personligen. Ofta kan vi fylla en vakans inom en eller ett par dagar.
Vi är serviceinriktade

  • Vi går alltdi den extra milen för att våra kandidater och kunder ska bli så nöjda som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga