Talent Recruitment · Publicerad 12 feb

Vill du jobba modernt med digital bokföring och rådgivning? Har du ett öga för effektivisering och digitalisering. Då har vi jobbet för dig! För vår kunds räkning söker vi dig som vill kunna kombinera arbete och livet och som trivs på en prestigelös arbetsplats med högt i tak.

På Ödklint Konsult erbjuds du möjligheten att kombinera arbetet och livet genom flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete. Arbetsplatsen består i dagsläget av sju medarbetare och sammanhållningen i arbetslaget är god. Du erbjuds även generöst friskvårdsbidrag och pensionslösning. Det råder ett öppet klimat där idéer och förbättringsförslag välkomnas och det är en arbetsplats i förändring. Du får kontinuerligt interna utbildningar för att hålla dig uppdaterad och utvecklas inom rollen som redovisningskonsult. Ödklint Konsult har ständigt fokus på att växa och jobbar för att effektivisera och förenkla för sina kunder genom digitalisering.

Ödklint konsult ligger i nyrenoverade lokaler med gångavstånd till Huddinge station. Vi fokuserar just nu mycket på värderingsarbete och företagskultur och är i början på denna spännande resa, vill du vara med?

Arbetsuppgifter
Du kommer ha bolagsansvar för 15-30 kunder där du självständigt sköter löpande bokföring, rapportering och enklare lönehantering. Bokföringen görs digitalt. Du kommer också ha hand om årsbokslut och årsredovisningar samt deklarationer och rådgivning. Om du inte har erfarenhet av det sedan tidigare kommer du läras upp av erfarna kollegor.

Din profil
För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom eller redovisningsassistent. Du är självgående i löpande redovisning samt har förståelse för och eventuellt erfarenhet av bokslutsarbete. Meriterande om du tidigare har jobbat digitalt och har jobbat med årsredovisningar enligt K2.

Som person är du noggrann, lösningsfokuserad, ansvarstagande och gillar utveckling. Du har lätt för att lära dig nya program och är systemsmart. För att trivas i rollen bör du också vara nyfiken, orädd och en person som gärna vill ta sig an nya utmaningar.

Hunden Nemo finns på kontoret ett par dagar i veckan så du bör ej vara pälsallergiker.

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer och arbetsprov sker löpande. Ansök via "ansök-knappen" på www.talentrecruitment.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tre skäl att välja Talent Recruitment Vi är specialister

  • Istället för att rekrytera många inom branscher har vi valt att nischa oss på ekonomi och administration.

Vi är snabba
  • Vi har ett stort nätverk av kandidater som vi känner personligen. Ofta kan vi fylla en vakans inom en eller ett par dagar.
Vi är serviceinriktade

  • Vi går alltdi den extra milen för att våra kandidater och kunder ska bli så nöjda som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga