Tamro · Publicerad 12 juni 2019

Är du Receptarie eller Apotekare och vill något annat än att jobba på Apotek? Vill du få erfarenhet av orderberedning inom e-handel och ha ett arbete som inte innebär helgjobb?
Det här är en chans för dig som vill vara en del att utvecklas med Tamros växande Logistikapotek. Tamro förser varje dag fler än 1500 apotek över hela Sverige med läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kungens kurva, Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och presenterar kandidater löpande.

Om tjänsten

Som Farmaceut på Tamros Logistikapotek kommer du ingå i teamet som arbetar med orderberedning e-handel. Du kommer att ha kundkontakt via mail och telefon och ansvara för den farmakologiska kontrollen, där du kontrollerar läkemedelsdoseringen och eventuella interaktioner.
Övriga arbetsuppgifter:
  • Iordningsställande av receptexpeditioner för e-handel
  • Iordningställande av rekvisitioner för slutenvård/privata vårdgivare
  • Iordningställande av receptexpeditioner för dialys i hemmet
  • Iordningställer Licens och Ex tempore
  • Sortera, förpacka och doseringsetikettera läkemedel
  • Beredning av olika läkemedel
  • Inventering
Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad farmaceut, som apotekare eller receptarie. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från arbete med e-handel men även nyutexaminerade kandidater kan vara intressanta. Vi ser även att du har god kunskap i systemen REX & eBS. Ett krav är att du har god vana att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
För att passa för rollen är du självständig, drivande och effektiv. En flexibel lagspelare som tillsammans med dina kollegor gillar att utveckla och hitta nya lösningar.

Om verksamheten

Varje dag förser Tamro fler än 1 500 apotek över hela Sverige med läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter. Det är ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande och vi tar det på största allvar. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi alltid levererar i tid och i perfekt skick.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 aug 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Medicin & Farmaci

Inga fler liknande jobb tillgängliga