Teamolmed AB · Publicerad 23 nov 2020

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en Leg. Ortopedingenjör till TeamOlmeds klinik Barn & Ungdom i Solna som i dagsläget består av cirka 70 medarbetare. Vi är en högspecialiserad utvecklingsklinik för ortopedtekniska hjälpmedel till barn och unga vuxna och är en av de största klinikerna i landet.

Dina arbetsuppgifter
Som leg. ortopedingenjör kommer du att ta emot och hjälpa barn & ungdomar med ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer att arbeta varierat från ax till limpa med flera olika typer av hjälpmedel, med störst fokus på ortoser, skor och inlägg. Vi har ett nära samarbete med behandlande team och vi har genom vårt stora upptagningsområde stor erfarenhet av ortoser för gång, stående, sittande såväl som förbättrad handfunktion. Vid förskrivning av gångortoser använder vi ett systematiskt arbetssätt vilket underlättas av vårt gånganalyssystem med två kameror och kraftplatta. Vi har även stor erfarenhet inom behandlande ortoser. Du kommer därmed att få möjlighet att lära dig ortoser inom hela det ortopedtekniska området, och ha ett tätt samarbete med ortopedläkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad leg. ortopedingenjör. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att arbeta kliniskt som leg. ortopedingenjör. Om du har erfarenhet av att hjälpa barn & ungdomar ser vi det som ett extra stort plus. TeamOlmed har ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade ortopedingenjörer.

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, kommunikativ och flexibel. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, har ett intresse för digital teknik och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som leg. ortopedingenjör kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight och trevligt gäng kollegor i en verksamhet med korta beslutsvägar, där du får möjlighet att forma din egen arbetsdag. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete som leg. ortopedingenjör - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, vikariat 1 år, tillträde senast 2021-02-01. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Klinisk Chef Tina Andersson 08-619 28 00, tina.andersson@teamolmed.se

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:

https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Solna-SE-TeamOlmed/Leg-Ortopedingenjr-fr-vikariat-till-TeamOlmed-Barn---Ungdom-i-Solna_REQ-1430

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att klicka på "Karrär".

Sista ansökningsdatum är 2020-12-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Läkare

Inga fler liknande jobb tillgängliga