Tech Data Sweden · Publicerad 28 okt 2019

It's rewarding to work at a company where YOU make a difference!

If you're passionate about the ever-changing IT industry and enjoy working in a fast-paced, collaborative progressive environment, you'll thrive at Tech Data!

Join our team to connect the world with the power of technology!

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm och lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Tech Data genomgår en omvandling från transaktionsdistributör till mervärdes och tjänsteleverantör, vi erbjuder kostnadseffektiva och kundnära Cloud, Security, IoT och Analytics-tjänster till våra partners. Vi förändrar vår verksamhet, så att vi kan supporta våra partners att förändra deras.

Plats: Spånga, Lunda industriområde

Omfattning: 100%

Start: Enligt överenskommelse

Om tjänsten
I denna roll kommer du att tillhöra affärsenheten Software & Cloud och rapportera till försäljningsansvarig. Du kommer att vara ansvarig för att upprätthålla teknisk kompetens och certifieringar som krävs för utveckling av potentialen på utvalda produktområden. Med andra ord kommer du vara delaktig i skapandet av strategiskt partnerskap & värdeadderande erbjudande mot både kund och leverantör.

Du kommer bland annat:
 • Besvara samt dokumentera inkommande förfrågningar på lösning från kunder
 • Skapa egna lösningsförslag och offert
 • Säkerställa att vi håller överenskommen SLA på utvalda partners
 • Fördjupad behovsanalys tillsamman med kund för att säkerställa bästa lösningsalternativ
 • Hålla utbildning internt och externt kring utvalda lösningar
 • Säkerställa kompetensnivå på teknisk nivå inklusive de certifieringar som erfordras
 • Säkerställa att vi har en god relation med motsvarande funktion hos leverantör (kanalteam)
 • I samarbete med övriga teamet skapa synergier och lösningar/tjänster med syfte att hitta nya kunder, ökad försäljning samt att stärka TD´s varumärke
Vi söker dig

som har...
 • God teknisk kompetens inom molntjänster och olika teknologiområdeninklusive nätverk och lagring, databehandling är meriterande.
 • Kompetens kring lösningsförsäljning
 • Har god verbal och skriftlig kommunikationsförmåga
 • Strategisk planeringsförmåga
 • Har förmåga att kunna arbeta effektivt i en miljö med flera uppdrag samtidigt samt under tidspress.
 • Flytande Svenska & Engelska I tal och skrift
Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera med kvalitet i rätt tid? Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig.

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekrytering@techdata.com eller kontakta Dan Cederhage, försäljningsansvarig Software & Cloud på 070-262 20 08

Ansökan
Ansök till tjänsten via vår hemsida. Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tech Data Corporation är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer med över 105 000 återförsäljare i mer än 100 länder. På den europeiska marknaden omfattar affärsmodellen även affärsområdena Advanced Solution (nätverksprodukter och systemlösningar), TD Mobile (mobiltelefonprodukter), Maverick (AV-produkter) samt Datech (CAD-produkter). Tech Data är rankad nr 88 på Fortune 500-listan och är ett av de högst uppskattade företagen i världen. För mer information om moderbolaget besök www.techdata.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga