Tessin Nordic AB · Publicerad 27 okt 2021

Tessin fortsätter att växa och expanderar verksamheten och söker därmed nya medarbetare inom finansiell rådgivning till transaktions-teamet.

Har du tidigare jobbat med företagskunder och redo för nästa steg i karriären? Perfekt, då kanske just du är Tessins nya finansiella rådgivare. Vi söker nu en finansiell rådgivare som tillsammans med en erfaren kollega har som ansvar att ta in nya kunder till Tessin samt utveckla affären med befintliga kunder.

Arbetet innebär att ha daglig kontakt med kunder där du ansvarar för att presentera och sälja in Tessins tjänster, där dina kollegor ansvarar för slutskedet av affären. Rollen kommer bli en mycket viktig del i Tessins offensiva tillväxtplan och vi söker dig med ambition och förmåga att starkt bidra till Tessins omsättningstillväxt, där du får möjlighet att växa och utvecklas inom bolaget.

Tjänsten är en heltidstjänst där du kommer att sitta på Tessins kontor på Olof Palmes gata i Stockholm. Tjänsteresor inom Sverige förekommer.

Tjänsten innebär följande:
 • Ha daglig kontakt med potentiella kunder och befintliga kunder i form av fastighetsbolag, fastighetsutvecklare och liknande aktörer i Sverige.
 • Förbereda underlag för kreditbeslut.
 • Införsäljning av Tessins finansieringstjänster, samt utveckla relationer med kunder.
 • Bidra till nya affärsmöjligheter och därmed intäkter till Tessins fortsatta tillväxt.
Vi söker dig som:
 • Har minst 2 års erfarenhet från försäljning mot företagskunder inom finans och/eller fastigheter.
 • Brinner för att bygga relationer och vill nu ta nästa steg inom försäljning.
 • Motiveras av att utveckla långsiktiga kundrelationer.
 • Tar eget ansvar för att leverera en fantastisk kundupplevelse.
 • Har förmåga att prestera i en föränderlig miljö som präglas av entreprenörsanda.
Om Transaktions-teamet på Tessin

Transaktions teamet ansvarar för nya kundaffärer och att vårda befintliga kundrelationer. Teamet ansvarar för intäkterna på Tessin, och tillsammans hjälps de åt att utmana varandra att hela tiden bli bättre och att skapa ännu nöjdare kunder. Man har eget ansvar för sina kunder och affärer, men jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Nyckeln till framgång i teamet är att leverera på topp och att samtidigt bidra till teamets utveckling.

Tessin är Nordens största crowdfunding-företag för fastigheter och fortsätter att utvecklas till att bli en självklar finansieringspartner för fastighetsföretag i Sverige och Finland. Tessin grundades 2014 och är idag ett börsnoterat bolag på First North.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på 0728563210 alt alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Finansiell rådgivare, finansrådgivare, försäljning, finans,
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga