The Pace · Publicerad 29 sept

Till våra konsultuppdrag inom affärsområdet The Pace söker vi alltid efter vassa personer verksamma inom Business Administration med fingertoppskänsla för service och med hög arbetsmoral. Vi arbetar branschbrett och våra kunder är av varierande storlek. Vi söker både dig som kommit en bit på väg i karriären och som arbetar på mer kvalificerad nivå som Executive Assistent/VD-assistent. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på The Pace/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra uppdrag. I och med att du anmäler ditt intresse blir du en del av vårt växande nätverk inom The Pace.

Start för våra uppdrag är ofta omgående, därför ser gärna att du som söker är tillgänglig för start inom en snar framtid. Uppdragslängd varierar, vanligtvis har våra kunder behov av förstärkning under 6 månader eller längre men även kortare uppdrag samt möjlighet till så kallade hyrköp finns. Det är du som bestämmer vad som passar just dig!

Detta är inte en annons kopplad till ett skarpt uppdrag, därav sker ingen återkoppling utifrån denna annons. Vi kontaktar dig om du går vidare till en första intervju hos oss. För att öka dina chanser till att komma på intervju råder vi därför dig att även skicka in ansökan till våra skarpa konsultuppdrag på hemsidan.

Ditt uppdrag

I den här typen av roll utgör du en viktig del i organisationen där du stöttar VD och/eller Ledningsgrupp med varierande uppgifter, högt som lågt, för att möjliggöra att deras vardag att går ihop och för att verksamheten ska flyta smidigt. Du är spindeln i nätet som arbetar proaktivt för att alltid ligga steget före.

Här är några exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i roller som assistent/administratör/koordinator/kontorsansvarig/utbildningsadministratör:
 • Protokollföring vid möten
 • Vara delaktig i produktförbättringar och affärsutveckling
 • Kalender- och mailhantering
 • Insamling, sammanställning och administrering av texter och dokument
 • Planera och boka resor samt sköta reseräkningar
 • Mötesbokningar
 • Skapa PowerPoint-presentationer
 • Ansvara för veckorapporter
 • Övergripande planera styrelsemöten och liknande möten/event
 • Sköta beställningar inför möten samt iordningställande av mötesrum
 • Underhålla kontorsdriften, ansvar för lokaler, inköp och trivselfaktorer
 • Löpande administration
Din bakgrund

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och administration och som trivs i en roll där du supporterar ledande befattningshavare i organisationen. För att vara framgångsrik i den här typen av roller är du en flexibel och serviceinriktad problemlösare som tar sig an varierande arbetsuppgifter med en positiv och prestigelös inställning. Vidare är du bra på att prioritera, även under stressiga perioder och du levererar i tid utan att tumma på struktur och kvalitet. Du kan komma att hantera konfidentiell information vilket ställer höga krav på din integritet.

Vi ser gärna att du arbetat ett par år i en liknande roll eller rent utav har en gedigen karriär inom området bakom dig och är redo för nästa utmaning. Vidare känner du dig bekväm med att kommunicera på engelska, i såväl tal som skrift och du är en van användare av Officepaketet.

När du blir en av oss

Som konsult hos The Pace/ Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Vill du veta mer om vår konsultverksamhet och om rollen som Executive Assistant är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Emelie Sillén (emelie.sillen@thepace.se) eller Kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se). Vi kontaktar kvalificerade kandidater löpande för såväl aktuella uppdrag som förutsättningslösa intervjuer.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga