The Pace · Publicerad 15 maj 2019

Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor och skratt varvat med givande diskussioner? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Vi är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring.

Vi söker dig som vill bidra till The Pace och Wise Professionals fortsatta attraktionskraft mot kandidatmarknaden. I rollen som Talent Acquisition Specialist ansvarar du, tillsammans med mig, Olivia, för uppbyggnaden av vårt kandidatnätverk.

Din roll
Som Talent Acquisition Specialist kommer du vara en viktig del inom The Pace team, där du ansvarar för att attrahera, kvalitetssäkra och presentera kandidater utifrån våra kunders behov och önskemål. I din roll äger du hela kandidatprocessen från annonsering och urval till intervjuer och kandidatpresentationer. Du äger helt enkelt, tillsammans med mig, vår kandidatförsörjning och det är därför viktigt att du gillar att nätverka och arbeta aktivt med att skapa långsiktiga relationer.

Vi ser ständigt över och justerar vårt arbetssätt för att förbättra upplevelsen för våra kandidater, kunder och konsulter och ser därför gärna att du bidrar med tankar och idéer vid interna projekt och förbättringsarbeten. I rollen som Talent Acquisition Specialist arbetar du mycket med kandidatupplevelsen och ser till att alla kandidater får en bra upplevelse genom våra rekryteringsprocesser. Tillsammans skapar vi tillväxt, både för Wise Professionals och för våra kunder!

Självklart är ”den ena dagen inte den andra lik”, men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på detta; 1-2 djupintervjuer, kravprofilsmöte ute hos kund, skriva och publicera annons, skriva kandidatpresentationer och ansvara för referenstagning. Du kommer även vara delaktig i att ansvara för planering och genomförande av externa och interna kandidat- och kundevent.

Vill du veta mer om rollen och lära känna mig lite bättre? Läs gärna intervjun med mig här.

Din bakgrund
Du är en driven och innovativ person som älskar att skapa nya relationer. Du tycker om att ha roligt på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att passa in i vårt team delar du vår passion för människor, service och affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. För dig är det viktigt att känna att du gjort ditt bästa. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt. För att lyckas i rollen har du troligtvis en HR-utbildning och du har även arbetat några år i en liknande roll.

Om The Pace och Wise Professionals
The Pace är sedan drygt två år tillbaka ett affärsområde inom Wise Professionals och vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och vi tillsätter bl.a. roller som administrativ chef, VD-assistent, Executive Assistant, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent. Just nu befinner vi oss i en spännande och stark utvecklingsfas. Hos oss får du vara med och bygga ett företag som utmanar en traditionell bransch - vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en mötesplats för kunder - kandidater - konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi är majoriteten tjejer så vi ser gärna manliga sökande!

Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tå. Vi är övertygade om att om DU mår bra mår vi bra - därför är hållbarhet och hälsa något vi värnar om. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del. Vi sitter i en av Hötorgsskraporna tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group som är en helhetsleverantör inom HR med 12 verksamheter och cirka 800 anställda samt noterat på Nasdaq Small Cap.

Nyfiken på att veta mer?
Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på The Pace och Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.thepace.se. För specifika frågor gällande rollen som Talent Acquisition Specialist får du gärna maila mig, Olivia Olofsson, på olivia.olofsson@thepace.se eller ringa 076-8707111 alternativt kontakta Marie Bodén på marie.boden@thepace.se. Vi hanterar ansökningar och urval löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Rekryteringsbyrån Wise Professionals är ett bolag inom Wise Group - en börsnoterad kunskapskoncern med ett brett erbjudande inom HR-relaterade tjänster - från konsult till HR tech. Vi arbetar för att bidra till en stark värdeutveckling hos våra kunder och erbjuda möjligheter för våra medarbetare och konsulter att utveckla den roligaste tiden i karriären. I en förlängning är det högre syftet att skapa förutsättningar för ett modigt och mänskligt arbetsliv. Vi arbetar med starka varumärken och har modet att säga nej till affärer som inte lever upp till våra värderingar.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 juli 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga