The Pace · Publicerad 23 nov 2021

Rollen
I rollen som Administrativt ansvarig har du en central position på företaget. Ditt kontaktnät är brett och du samarbetar bland annat med företagsledning, styrelse, leverantörer och övriga kollegor på kontoret i Stockholm och du har även ansvar för ett par mindre kontor utanför Stockholm.

Rollen har en bred spännvidd och innehåller både komplexa administrativa uppgifter och en del mer serviceorienterade uppgifter och här kommer ett axplock av vad som ingår i rollen:
  • Ansvarig för upphandling av indirekta varor och tjänster för samtliga kontor och butiker i Sverige
  • Ansvarig för att miljön på kontoren passar det moderna arbetslivet och är välkomnande för medarbetare och besökare
  • Bokning och förberedelser av styrelsemöten och övriga förekommande möten
  • Ansvarig för upprätthållande av avtalsregister samt ansvarig för arkivering av bolagsformalia
  • I nära samarbete med kommunikationsansvarig hantera viss del av bolagets interninformation
  • Arrangera företagsgemensamma evenemang som till exempel konferenser och sociala evenemang
  • Ansvarig för dialog med extern reception samt hantering av den interna postgången
  • Agera administrativt stöd till VD/Ledningsgrupp och styrelseordförande
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll i minst fem år och kanske har du tidigare varit Kontorschef/Office Manager, Projektledare, administratör eller liknande. Det viktiga är att du känner dig trygg i att ansvara för administrationen, den dagliga driften och utvecklingen av flera kontor. Erfarenhet av förhandling/upphandling är ett krav.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att projektleda events, att du är väl förtrogen med vanligt förekommande IT-verktyg och flytande i svenska och engelska.

Som person vill vi att du har hög integritet och att du gillar att driva arbetsuppgifter självständigt även om du också uppskattar ett gott samarbete med dina kollegor. För oss är det även viktigt att du har professionell framtoning, att du är prestigelös och serviceinriktad.

Nyfiken på att veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.thepace.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga