The Place AB · Publicerad 21 sept 2020

Vi söker för rekrytering till Protector Försäkring högt motiverade medarbetare till deras snabbt växande organisation. Den som lyckas knipa platsen som Account Coordinator kommer erbjudas en spännande roll med mycket goda utvecklingsmöjligheter på ett företag som genomsyras av en framåtdrivande prestationskultur. Låter det roligt, spännande och intressant? Det är det också!

Rollen

Här erbjuds du en bred och lärorik roll på ett företag som ser till individens potential. Självklart vill du göra ett riktigt bra arbete som Account Coordinator men framöver hoppas vi att du även vill utvecklas vidare inom företaget och lyfta organisationen till nya höjder. Här är det mesta möjligt. I rollen som Account Coordinator ingår du i en sammansvetsat team med 18 ambitiösa och drivna kollegor som har kul och jobbar tätt tillsammans. Du kommer arbeta på Protectors trevliga kontor beläget i Kungsträdgården. För den som gillar träning finns tillgång till eget gym i byggnaden, samt gemensamma aktiviteter som tex. löpning, paddel och innebandy.

Arbetsuppgifter

Rollen som Account Coordinator är bred och några av dina dagliga arbetsuppgifter består av att:
  • Stötta avdelningens Account Managers med administration kring företagsförsäkringar
  • Skapa offerter
  • Utföra riskbedömningar, analysera skadestatistik
  • Förvalta relationen med försäkringsmäklare
  • Vara med och utveckla de befintliga arbetsprocesserna
Din bakgrund

För att passa och lyckas i rollen ser vi gärna att du har följande bakgrund:
  • Kandidatexamen, gärna inom ekonomi
  • Erfarenhet från arbete inom administration och service
  • Goda kunskaper i Excel
Vem du är

Även om dina tidigare erfarenheter är viktiga så är dina personliga egenskaper det mest avgörande. Vi söker dig som är en stjärna på att skapa och förvalta trovärdiga kommersiella relationer. Du är även en beslutsam och skicklig administratör med en stark analytisk ådra. För att passa och göra succé i rollen bör du prestera bäst i en miljö med högt arbetstempo. Du har en hög ambitionsnivå, är målinriktad och drivs av att ständigt utmanas. För dig som visar framfötterna och vill växa och utvecklas finns mycket goda möjligheter att göra karriär inom företaget. Låter det som du? Vänta inte på bättre tider utan sök redan idag!

Om Protector Försäkring

Protector Försäkring är ett skandinaviskt försäkringsbolag som är noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar produkterna genom utvalda försäkringsmäklare. Under 10 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 400 anställda; i Norge, Sverige, Danmark, UK och Finland.

Arbetstid/Varaktighet

Direktrekrytering/Tillsvidare
Heltid, 8-17 med flextid
Startdatum: Snarast

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans

Inga fler liknande jobb tillgängliga