The Place AB · Publicerad 8 dec 2020

Till vår omtyckta kund Becton Dickinson (BD) söker vi en finsktalande Price Administrator Specialist till en bred och spännande roll. Hos BD får du möjlighet att arbeta på ett internationellt företag med intressanta produkter inom medicinteknik som gör skillnad, på riktigt.

Här får du chansen att ingå i en organisation med god dynamik och positiva medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Att företaget dessutom sitter i trevliga och moderna lokaler i Marievik med utsikt över vattnet är ju helt klart ett stort plus. Varför inte ta en skön lunchpromenad längs med Årstaviken och när sommaren kommer kanske till och med ta ett dopp från bryggan? Är du en badkruka? Inga problem - det är helt okey att bara ta med sig sin lunch och njuta i solen på land.

Rollen

Det här ett konsultuppdrag under 6 månader via The Place med goda möjligheter till anställning på BD efter uppdragsperioden. Tjänsten är på heltid (37,5 timme/veckan) med start omgående. I rollen som Price Administrator Specialist kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:
 • Administrera inkommande prisreklamationer från kunder samt från order management teamet från alla Nordiska länder
 • Utreda fel gällande prissättning i BDs interna CRM system, Tender and contract system (SFDC) samt på SharePoint
 • Kommunicera med säljchefer och säljare i samtliga Nordiska länder
Erfarenheter och kunskaper

För att trivas, leverera och göra succé i rollen tror vi att du har:
 • Flytande finska, svenska och engelska i tal och skrift
 • Förståelse för norska och danska
 • Tidigare erfarenhet av administration
 • Erfarenhet av prisreklamationer är meriterande
 • Kunskaper i SalesForce CRM system och Sharepoint är meriterande
 • Kunskap kring hur regionernas struktur ser ut i de olika Nordiska länderna är ett stort plus
Du som person

Vi söker dig som har en god social och kommunikativ förmåga, är serviceinriktad, orädd och driven. Du fungerar bra i en miljö där det händer mycket samt trivs med att arbeta i team såväl som med självständigt arbete. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad, har en god prioritersförmåga och bidrar med en positiv attityd.

Om Becton Dickinson

Becton Dickinson (BD) är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom Advancing the world of health. De arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utveckla teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Becton Dickinson erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes.

BD har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. Becton Dickinson AB har dotterbolag i Danmark, Finland och Norge och sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår i från. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver kundserviceavdelningen även sälj- och marknad, IT, HR samt ekonomiavdelning.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:
 • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
 • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
 • Onboardingplan
 • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
 • Friskvårdsbidrag
 • Specialerbjudanden
 • Mentorskap
 • Nätverksträffar
 • Kompetensutveckling
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Sekreterare

Inga fler liknande jobb tillgängliga