The Place AB · Publicerad 1 sept 2021

Aryzta Bakeries Nordic AB är ett producerande bolag med internationell närvaro och har sitt kontor i Vårby. Nu letar vi efter en löneadministratör som vill ta sig an en bred roll inom lön på ett bolag där det ges mycket ansvar!

Rollen

I rollen som löneadministratör jobbar du brett med lönerna från ax till limpa. Det innebär klassiska arbetsuppgifter så som påminnelsehantering, rapportering, lönekörning, statistik, support till anställda. Du kommer att ansvara för ca. 100 löner för de heltidsanställda plus löner för de timanställda som finns i verksamheten. Systemet du framför allt kommer jobba i är Agda PS samt Agda Tid. Det är löner för både tjänstemän och arbetaravtal (Livsmedelsavtalet) så det är ett stort plus om du arbetat med liknande avtal sedan tidigare. En del av rapporteringen är manuell och du kommer att jobba en hel del administrativt när det kommer till olika avstämningar och uppföljningar kopplade till lön. Du kommer få en ordentlig introduktion av bolagets HR ansvarige samt kollega på ekonomi som sitter med många av dessa arbetsuppgifter idag.

Det här är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Aryzta. Önskad start är omgående men med hänsyn till ev. uppsägningstid.

Ett urval av dina kommande arbetsuppgifter
 • Kontroll av tider i Agda, ev. korrigeringar - Stockholms personal (ev. även Malmös personal på sikt)
 • Avtalsskrivning - extra personal (veckoavtal)
 • Uppdatering av sysselsättningsgrad - extra personal i AGDA för både Stockholm och Malmö
 • Ta fram arbetsgivarintyg vid förfrågan
 • Lönekörning i systemet och avstämningar
 • Betalning av skatter och sociala avgifter till Skatteverket
 • Betalning av löner (lönefiler till banken) och publicering av lönespecifikationer i Kivra
 • Besvara personalens frågor angående lönen
Erfarenhet och kunskaper
 • Några års erfarenhet av brett lönearbete
 • Erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen från start till slut.
 • Erfarenhet av Agda PS är meriterande men ej ett krav
 • Har arbetat med olika kollektivavtal, både tjänstemän och arbetaravtal
 • Meriterande om du gillar och van vid att hantera mycket rapportering
 • Behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift
Som person då?

Även om dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer är viktiga så är dina personliga egenskaper absolut avgörande. För att trivas i rollen tror vi att du är en noggrann och tålmodig person som gillar när dagarna är fulla av varierande aktiviteter. Du är inte rädd för att hugga i, är lösningsorienterad och har lätt för att prioritera. Vidare är du serviceinriktad, motiveras av ansvar och utveckling samt har ett pedagogiskt förhållningssätt i ditt arbete.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstid: Heltid, flextid
Direktrekrytering, provanställning tillämpas
Placering: På kontoret i Vårby, Stockholm

Din ansökan

Passar denna beskrivning in på dig? Sök gärna tjänsten redan idag! En första kontakt med dig som kandidat och ev. intervjuer hos kund kommer att ske i augusti men skicka gärna in din ansökan redan nu då vi löpande kommer gå igenom de ansökningar som kommer in!

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Nyckelord: löneadministratör, lönespecialist, lön, Agda, kollektivavtal, Stockholm, Vårby
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga