The Place AB · Publicerad 21 sept 2021

Många av våra kunder hör av sig till oss när de är i behov av kundservicemedarbetare och administrativ förstärkning till sina avdelningar. Är du en serviceinriktad person som trivs som bäst när du får den där direkta positiva feedbacken från dina kundkontakter och medarbetare? Då kommer du trivas hos oss! Kundnöjdhet är en av våra största drivkrafter på The Place.

Nu söker vi fler medarbetare som liksom vi älskar kundservice och orderadministration. Och just nu är det också många kunder som behöver dig som behärskar norska, finska eller danska. Vi kommer att kunna hjälpa dig utifrån dina önskemål och nyttja vårt breda kontaktnät inom arbetslivet. Är du på jakt efter nästa steg i karriären? Kanon, läs vidare!

Kvalifikationer

Viktigast för oss är att du förutom språkkunskaper också har en god samarbetsförmåga och serviceintresse. Självklart är också sinne för detaljer och kommunikation viktigt för dig som är intresserad av roller inom kundservice då du kommer att ha många kontakter utåt.

Har du dessutom intresse av eller kunskaper inom följande?
  • Kundkontakt via olika sociala plattformar
  • God systemvana? Vilka system har du jobbat i? Berätta gärna i din ansökan!
  • Goda språkkunskaper är viktigt, och talar du flera språk är det ofta meriterande
  • Tidigare arbetserfarenhet av kundtjänst via telefon, mail och/eller chatt
Vill hjälper dig!

Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, skriv gärna det i din profil så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

Hur processen går till

Det första steget är att du ansöker om tjänsten och bifogar personligt brev och cv. Fyll i arbetslivserfarenhet och utbildningserfarenhet under flikarna och självskatta dig själv inom olika färdigheter och kategorier med hjälp av stjärnorna. Skicka sedan in din ansökan.

För dig som går vidare i processen kommer nästa steg att bli en kort videointervju där du svara på några frågor med hjälp av din mobil.

Du kan även komma att bli uppringd av en rekryterare för en telefonintervju för att säkerställa och komplettera med vissa frågor.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Nej, det kan vi inte. Vi kommer att göra ett urval av de profiler vi tycker är intressanta, och dessa försöker vi matcha ihop med företag i Stockholm som söker kundservicemedarbetare. Men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!
Detta är en generell och proaktiv jobbannons, men vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:

En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
Onboardingplan
Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
Friskvårdsbidrag
Specialerbjudanden
Mentorskap
Nätverksträffar
Kompetensutveckling

Sökord: kundservice, kundtjänst, merförsäljning, mail, telefon, chatt
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga