The Place AB · Publicerad 14 feb 2020

Nu söker vi en projektkoordinator till en spännande arbetsgivarorganisation med kontor i Stockholm city där du får möjlighet till en bred och ansvarsfull roll!

En del av jobbet innebär

Du kommer dela din vardag med ett härligt och dedikerat gäng kollegor som är experter inom sina områden och där du kommer fungera som den sammanhållande länken. Som projektkoordinator kommer du bl.a. få driva ett flertal inplanerade projekt här framöver samt stötta upp i organisationen kring både rapportering, seminarier och andra interna event. Du är den som har kontakt med leverantörer och samarbetspartners och håller koll på budgeten.

Eftersom du kommer ha flera parallella projekt igång kommer Excel bli din vän och därför behöver du ha goda kunskaper i programmet och vara den som har ordning och struktur i ditt arbete. I din roll kommer du att möta många olika människor med olika bakgrunder och du måste därför också trivas med många kontaktytor i en kommunikativ roll. Vidare kommer din förmåga att skapa goda relationer samt naturliga samarbetsförmåga att vara avgörande för hur du lyckas i denna roll.

Vem vi tror att du är

Vi söker dig som är driven, strukturerad och engagerad. Du har en positiv och lösningsfokuserad inställning och bidrar med servicetänk i alla led och kan arbeta självständigt. Vidare tror vi att för att lyckas i rollen krävs det en god organisationsförmåga, du är snabblärd och har en god prioriteringsförmåga och lätt för att skapa dig en överblick.

Arbetstid/Varaktighet

Konsultuppdrag på 3 månader med chans till förlängning
Arbetstid: 8:30-17:00 (37,5 h/v)
Startdatum: Omgående

The Place - Where happy work happens
Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:
  • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
  • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
  • Onboardingplan
  • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
  • Friskvårdsbidrag
  • Specialerbjudanden
  • Mentorskap
  • Nätverksträffar
  • Kompetensutveckling
Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

Nyckelord: projektkoordinator, projektsamordnare, event, projektkoordinering, projektassistent, projektadministratör
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga