The Place AB · Publicerad 10 feb 2020

BrandFactory söker nu en redovisningsanvarig som älskar redovisning och samtidigt brinner för att driva förändringsarbete!
Här erbjuds en stimulerande arbetsplats i en spännande förändringsresa med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll. Att arbeta på BrandFactory präglas av spännande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden. BrandFactory är stolta över sina värderingar: Passion, Affärsmannaskap, Kreativitet och Enkelhet vilket genomsyrar hela verksamheten.

Du kommer att ingå i BrandFactorys ekonomiavdelning som idag består av 10 personer som sitter på kontoret i Farsta. I rollen som redovisningsansvarig för några av BrandFactorys bolag får du ett helhetsansvar och chansen att använda alla dina redovisningskunskaper. Du kommer bli en nyckelperson som arbetar självständigt med allt ifrån månads- och årsbokslut, likviditetsplanering till budget och prognos. Du rapporterar direkt till CFO Sverige men har många andra kontakter både internt och externt.

Vid sidan om dina dagliga arbetsuppgifter kommer du att arbeta med olika projekt och förbättringsarbeten. BrandFactory är mitt uppe i en förändringsresa där bland annat ett nytt affärssystem implementeras. I och med denna förändringsresa ser vi gärna att du är en person som är positiv till förändringar och som är van vid att arbeta med processförbättringar. Visst låter det både kul, spännande och utvecklande? Det är det också!

Några av dina spännande arbetsuppgifter
 • Ansvara för redovisning av två legala enheter i den svenska verksamheten
 • Bokföring, kontoavstämningar, periodiseringar, avskrivningar, årsredovisningar och skattedeklarationer
 • Rapportering till koncernen
 • Granskning och uppföljning av boksluten
 • Förbättringsarbete avseende rutiner och processer
 • Ansvara för likviditetsprognoser
Är du den vi letar efter?

Som person har du en stark drivkraft och visar ett stort engagemang i ditt arbete. Du är en lagspelare med en utpräglad servicekänsla som värnar om ett gott samarbete. Vidare är du lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga.

Vi ser gärna att du är en självständig person som är trygg i din roll och orädd för att ta dig an arbetsuppgifter av både mer eller mindre komplex karaktär. Du har en förmåga att se såväl detaljer som helheten i dina arbetsuppgifter, du är analytisk och arbetar på ett strukturerat sätt.
En viktig del av arbetet blir att arbeta med ständiga förbättringar och det är därför viktigt att du är en nyfiken person som är öppen för nya lösningar. Samtidigt som du driver dina arbetsuppgifter självständigt lägger vi stor vikt vid att du är en samarbetsvillig person som arbetar mot våra gemensamma mål.

Din bakgrund
 • Gärna civilekonom med inriktning mot redovisning eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete som redovisningsekonom
 • Självgående och kunna redovisning från "ax till limpa" inklusive månads- och årsbokslut, årsredovisningar samt skattedeklaration
 • Goda kunskaper i Excel
 • Meriterande med erfarenhet av lagerredovisning från en tillverkande verksamhet
Om BrandFactory

BrandFactory är din totalleverantör av visuell kommunikation, varumärkesprofilering och design för varumärkesägare och butikskedjor. Traditionella och digitala skyltar, foliering, fordonsdekorer, evenemang, utställningar, mässor och trycksaker: Vi tar hand om allt från design till leverans och gör din dröm till verklighet. BrandFactory har en omsättning på cirka 1 miljarder kronor och sysselsätter cirka 480 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Våra svenska kontor finns i: Farsta, Albyberg, Upplands Väsby, Linköping och Göteborg.

Arbetstid/Varaktighet

Direktrekrytering/Tillsvidare till kontoret i Farsta
Heltid, flextid
Startdatum: Snarast men med hänsyn till uppsägningstid

Intresse för jobbet? Vänta inte på bättre tider utan sök redan idag!

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga