The Place AB · Publicerad 2 juni 2021

På The Place har vi ett tydligt syfte: Growth by happy work experience! Så tanken är att du ska få möjlighet att växa i en glad och trevlig miljö och dessutom bidra till våra kunders tillväxt genom att hitta rätt person för rätt jobb. Visst låter det kul? Vi är säkra på att när vi som individer växer och har kul på jobbet då skapar vi också tillväxt för oss själva som bolag och våra kunder!

Om att jobba i vår studentpool

Bli en del av vår studentpool och arbeta extra för oss på The Place i rollen som Researcher. Som en del i vår studentpool kommer du vid arbetstoppar hjälpa våra rekryteringskonsulter i deras matchningsarbete i uppdragen till våra kunder. Det är viktigt att du trivs i ett högt tempo med varierade uppgifter och gillar att ha kul på jobbet - för det tycker vi är jätteviktigt!

Vi sitter i moderna och härliga lokaler i Vasastan, närmare bestämt Gävlegatan 16. Tjänsten är vid behov med start omgående.

Arbetsuppgifter

Som en del i vår studentpool hör vi av oss till dig när vi har behov av förstärkning. Arbetsuppgifterna kommer att variera, det hoppas vi att du gillar! Du kommer att bland annat att:
  • Searcha efter kandidater i vår databas - vi har ett starkt nätverk att utforska!
  • Jobba med urval och genomföra telefonavstämningar
  • Assistera rekryterare med administrativa uppgifter
  • Eventuellt driva egna processer med stöd av rekryterare vid behov
Vi söker dig som
  • Pluggar på högskola, universitet eller YH inom HR, ekonomi, service, kommunikation eller journalistik
  • Är duktig på att kommunicera på svenska i både tal och skrift
Din drivkraft och personliga egenskaper är viktiga för oss!

För att trivas och göra succé hos oss behöver du vara nyfiken, intresserad av människor och en duktig kommunikatör. Du har också en analytisk sida och är serviceinriktad, flexibel och orädd att ta dig an nya utmaningar. Du trivs med att ta eget ansvar och att hitta vägar fram där allt kanske inte är självklart. Ditt engagemang och din drivkraft kommer från viljan att skapa resultat. Vi på The Place gillar utmaningar och du har också en inställningen att det mesta går att lösa!

Stämmer det här in på dig? Är det du som är vår nästa stjärna? Skicka in din ansökan på en gång då tjänsten ska tillsättas snabbast möjligt!

Om oss

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits i över 30 år, under 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place - where happy work happens. På The Place erbjuder vi de mest attraktiva kompetensnätverken där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus.

För våra kunder och medarbetare är vi en Worklife Partner, en plats att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 juli 2021
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga