Ticket Privatresor AB · Publicerad 27 dec 2019

Detta söker vi
Drivs du av att få arbeta i en dynamisk koncern, i en roll med där du får bidra med ditt driv och engagemang? Arbetar du idag med kvalificerad redovisning och är redo att ta nästa steg i din karriär och lockas av att bli teamleader? Vill du arbeta i en föränderlig miljö i en roll med stor möjlighet att påverka såväl organisationen som din egen utveckling? Då är du Tickets nya Gruppchef inom redovisning!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Gruppchef inom redovisning till Tickets huvudkontor i Nacka, som tillsammans med redovisningsteamet har det övergripande ansvaret för Tickets redovisning. Rollen som Gruppchef är en bred roll där du kommer arbeta med att både leda och fördela arbetet och agerar stöd till gruppens medarbetare, samtidigt som du kommer arbeta operativt med bl a bokslut, konsolidering, skatt & moms. Vidare kommer du att vara delaktig i att utveckla nya arbetssätt och rutiner för att effektivisera och förbättra interna processer i bolaget.

Ekonomifunktionen på Ticket består av 12 personer och som Gruppchef kommer du att vara teamleader för ett team på fyra personer. Rollen kommer med tid att övergå till att även innefatta ett chefskap. Du rapporterar till Tickets CFO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Leda och planera den månatliga bokslutsprocessen
  • Ansvara för och vara delaktig i månads- och årsbokslut
  • Ansvara för och vara delaktig i upprättande av årsredovisningar, deklarationer och momsdeklarationer
  • Konsolidering av koncernens 3 bolag (K3)
  • Genomföra valutatransaktioner och likviditetsuppföljning
  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatter
  • Löpande uppdatera instruktioner och policys kopplade till redovisningsområdet
  • Systemansvarig för de system som genererar finansiella data och underlag för redovisning och rapportering, bl a Microsoft Dynamics NAV och Power BI
  • Initiera, driva och vara delaktig i förbättringsarbete för att effektivisera och utveckla processer internt inom gruppen
Din profil
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Därefter har du ca 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Troligtvis arbetar du idag som Redovisningsansvarig eller Redovisningsekonom. Då Tickets ekonomifunktion har kommit långt gällande digitalisering så är det starkt meriterade om du har ett stort systemintresse.

Du som person
För att lyckas i rollen som Gruppchef är du van vid att självständigt driva ditt arbete framåt och du motiveras av att fullfölja till målet. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och det du levererar kännetecknas av en hög kvalité. Du är även duktig på att se och skapa strukturer där det inte finns och har ett processtänk. Då du kommer leda arbetet för teamet och ha många kontaktytor i organisationen så är det viktigt att du är tydlig och bra på att kommunicera. Då Ticket är ett dynamiskt bolag där det händer mycket så är det även viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ticket med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Frida Olsson på Prodiem, tfn 073-388 22 62 eller Viktoria Simmingsköld, tfn 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med en omsättning på ca 6,5 miljarder kr och ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Under varumärkena Ticket, Airngo och Charter erbjuder vi marknadens bästa utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, rederier, hotell och hyrbilsföretag. Verksamheten drivs idag genom 16 sajter i 10 länder tillsammans med ett 70-tal butiker i Sverige och Norge där online och butik samverkar under en omnikanal-strategi. Marknadsandelen uppgår till cirka 25 procent av alla privatresor sålda genom fysiska resebyråer och nätresebyråer i Sverige. Bolaget har ca 350 årsanställda.

Vi är ett värderingsstyrt företag och vår värdegrund är viktig för oss. Vi jobbar utifrån vår kompass; Attityd, Glädje, Engagemang, Respekt samt Ansvar (AGERA). Det är viktigt för oss att du känner att du delar våra värderingar och vill bidra till den öppna, dynamiska arbetsplats som Ticket är. Vi kan erbjuda dig ett utvecklande jobb med stort utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt och växande bolag. Läs mer om bolaget på https://www.ticket.se/om-ticket
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga