Tiego · Publicerad Idag 00:00

Vi söker dig som har kombinationen av att ha ett stort intresse av programmering kombinerat med redovisningskompetens. Du skulle i rollen på Tiego få arbeta med vårt egenutvecklade system för stora internationella koncerner.

Hos oss skulle du bli länken mellan våra utvecklare och våra konsulter inom redovisning och få ett stort eget ansvar, en unik möjlighet till vidareutveckling inom SQL/Excel/ekonomi samt möjlighet att vara del i bolagets fortsatta utveckling.

Beskrivning av tjänsten

I rollen hos oss är tanken att du ska arbeta hälften av tiden med konsultuppdrag och den andra hälften bidra i utvecklingen av våra produkter. Vi ser dig som en viktig spelare i bolaget och vill även att du bidrar till fortsatt affärsutveckling och tillväxt.

Vem är du?

Vi söker dig som är en programmeringsintresserad ekonom, civilekonom eller civilingenjör, antingen direkt från universitetet eller med några års erfarenhet av redovisning och/eller koncernredovisning. Vi tror att rätt kandidat är någon med ett stort intresse för systemlösningar och att du inspireras av att hitta nya lösningar på problem. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom vi arbetar tätt ihop i team. För att trivas tror vi att du är en kommunikativ och social person. Du är lösningsorienterad och innovativ, en person som vågar prova och kan hitta nya lösningar på vägen. Samtidigt är du noggrann, strukturerad och mån om att hålla tidplaner.

Vi som jobbar ihop ser oss som prestigelösa personer som inte är rädda för att kavla upp ärmarna och dyka ner i detaljer. Samtidigt får vi omväxling då vi ofta agerar rådgivare till våra kunder. Vi tror att du motiveras av samma saker som oss och är en lagspelare som vill bidra med din energi och din kreativitet.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Tiego med Invici. Du är välkommen med frågor om tjänsten till Nadja Linder som är vår ansvariga rekryteringskonsult, tel nr 0707-96 95 97. Sök redan idag. Det tar ett par minuter och du behöver bara uppge kontaktuppgifter och bifoga ditt CV och personliga brev. Klicka på länken.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tiego är en start-up som har målet att hjälpa koncerner att förenkla och effektivisera sin koncernredovisning. Tiego har utvecklat egna programvaror med SQL- och OpenSequel-teknologi i några år och som nu står inför en utökad produktflora med fler kunder. Vi är nischade på de behov koncerner möter och vi gör allt för att förenkla och effektivisera deras processer på innovativa sätt. Vi erbjuder en palett av smarta systemlösningar för att underlätta rapportering, beräkningar, analyser och datalagring. Tiego samarbetar med erfarna BI-konsulter från Kugghuset och IFRS-experter på RSM Minocon. Läs gärna vidare på www.tiego.se

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Invici

Inga fler liknande jobb tillgängliga