Tikkurila · Publicerad 22 sept

Tikkurila har i över 150 år försett konsumenter och proffs med användarvänliga och miljömässigt hållbara lösningar för skydd och målning. Vi strävar efter att vara det ledande färgföretaget i Norden, Ryssland och Östeuropa. I Sverige, där vi är marknadsledande, har vi runt 300 medarbetare och en årlig omsättning på över en miljard kronor. I vår portfölj finns omtyckta varumärken som Alcro, Beckers och Tikkurila. Tikkurila vill inspirera människor att sätta färg på tillvaron.

Tikkurila Sverige AB samarbetar nu med Poolia i rekryteringen av en teknisk laboratorieingenjör till företagets utvecklingsavdelning. Detta är en mycket bred och spännande roll med stor utvecklingspotential för den anställde. Du kommer att arbeta mot kunder inom producerande industri och grossister. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på huvudkontoret i Hammarby Sjöstad. Sista ansökningsdag 2 oktober 2016 men vänta inte med att ansöka då urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt med intressanta och omväxlande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ansvara för appliceringsverkstad, hantera lokal teststation samt arbeta med framtagning/applicering av likare och kundprover.
Övriga arbetsuppgifter:
 • kundservice avseende produkter, appliceringsteknik och kulörfrågor (internt och externt)
 • felsökning i samband med reklamationer/kundproblem
 • kontakt med leverantörer
 • utbildning, både internt och externt
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som uppfyller följande:
 • gymnasiekompetens eller högre utbildning
 • några års arbetslivserfarenhet inom relevant område
 • goda kunskaper om färg och erfarenhet av sprutlackering.
 • grundläggande kunskaper i kemi
 • genuint intresse för teknik
 • mycket bra färgseende
 • goda kunskaper i Officepaketet
 • goda kunskaper i engelska och svenska
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och för att passa i rollen är du serviceminded, driven, kvalitetsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en naturlig nyfikenhet och är en problemlösare. Du är van att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Lika viktigt är det att du trivs att jobba tillsammans med andra och har en god samarbetsförmåga och lätt att bemöta olika typer av människor. Vi vill att du trivs med att jobba i ett stundtals högt tempo.

Förmåner

Flextid, rabatter på produktsortiment, träningsbidrag, Ticket Rikskortet, subventionerad massage, sjukvårdsförsäkring mm.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tikkurila Sverige AB är ett framgångsrikt företag med lång historia. Vi är föregångare inom miljöområdet och är stolta över våra kunniga medarbetare, marknadsledande varumärken och högkvalitativa produkter. Vår företagskultur kännetecknas av engagemang, samarbete och balans i livet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga