Tingvalla Mark · Publicerad 19 dec

Om tjänsten
Du kommer vara ansvarig för projekt inom mark och anläggning. Projekten kommer vara av varierad art men kan till exempel vara anläggning av lekplatser. Det innebär att du kommer arbetsleda anläggare i deras dagliga arbete. Du kommer att utföra kundbesök, arbeta med försäljning och offerering av nya uppdrag. De flesta av projekten kommer att vara på den norra sidan av Stockholm då Tingvalla Mark har sitt säte i Kungsängen. I tjänsten ingår även en företagsbil som gör att du lätt kan ta dig mellan projekten.

Om dig
I rollen som arbetsledare krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare. Som person vill vi att du är strukturerad och innehar förmågan att motivera personalen samt att du kan arbeta under stress. Vi ser även att du är ansvarstagande samt har en god förmåga att organisera och planera ditt arbete. B-körkort är ett krav.

Om Tingvalla Mark
Tingvalla Mark är ett väletablerat entreprenörs företag i Norra Stockholm som just nu är i en expansiv fas. De jobbar främst med uppdrag inom markanläggning, trädgårdsskötsel samt maskinsopning. Deras kunder består bland annat av fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag inom byggsektorn.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Tingvalla Mark.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga