Titania · Publicerad 24 mars 2020

Är du en självgående, ansvarsfull och driven Koncernredovisningsekonom som vill utvecklas och ta nästa steg i din karriär? Vill du jobba i ett entreprenöriell och dynamisk organisation där du verkligen kan göra skillnad? Då kan tjänsten som Koncernredovisningschef på Titania vara något för just dig!

Titania är ett Stockholmsbaserat fastighetsbolag med fokus på att förvalta bostäder och omvandla områden till levande stadsmiljöer. Titania bygger moderna hem och levande stadsmiljöer att leva livet i. Titaniakoncernen är idag en av de snabbast växande fastighetsutvecklare i Stockholmsområdet med väldokumenterad erfarenhet av både projekt i egen regi och entreprenader för externa kunder.

Titanias ambition att notera sig under 2021. Inför en planerad notering behöver koncernens ekonomifunktion förstärkas med en Koncernredovisningschef.

Om rollen
Som koncernredovisningschef har du en nyckelroll med stora möjligheter att etablera processer och rutiner, bygga upp, påverka inriktningen och utveckling på ekonomifunktionen tillsammans med CFO. Rollen kommer handla om att utveckla nuvarande arbetssätt, bygga upp en effektiv och modern redovisningsfunktion i ett starkt växande bolag. Titania har påbörjat implementering av nytt ERP system och kommer därefter att införa ett koncernkonsolideringssystem där du har en drivande roll.

Du kommer att ingå i ekonomiteam och rapportera direkt till CFO. Tjänsten är placerad på Titanias huvudkontor i Fredhäll, Kungsholmen.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvarig för koncernredovisning och konsolideringen av koncernens bolag
  • Ansvarig för att koncernens redovisningsprinciper är i enlighet med IFRS
  • Delaktig i kvartalsrapportering och upprättande av årsredovisning
  • Kvalitetssäkring av finansiell information från dotterbolagen
  • System- och processägare
  • Driva effektivisering och därigenom höja rapporterings- och konsolideringsprocessen till nästa nivå
  • Bygga dokumentation för processen kring bokslut och rapportering
  • Driva interna projekt för processutveckling och ständig förbättring
Din Profil
Vi tror att du har en akademisk examen och har arbetat i ett flertal år med koncernredovisning och har minst ett par års erfarenhet från börsnoterat bolag. Du har mycket goda kunskaper om aktuella redovisningsregler, framförallt IFRS. Har du erfarenhet från en IPO eller fastighetsbolag är det ett plus i kanten men absolut inget måste.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en driven, engagerad och prestigelös person som tar stort ansvar. Du är positiv och lösningsorienterad och en lagspelare. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk och utvecklande miljö. Känner du igen dig? Ta då chansen att få vara med på Titania spännande resa framåt!

Om Titania
Titania är ett Stockholmsbaserat fastighetsbolag med fokus på att förvalta bostäder och omvandla områden till levande stadsmiljöer. Titania bygger moderna hem och levande stadsmiljöer att leva livet i. Boende för alla!


Den verksamhet som startade som en enskild firma är idag en företagskoncern med ett flertal bolag, alla verksamma inom fastighets- och byggbranschen. På Titania är vi idag cirka 40 anställda och har projekt med byggrätter för omkring 1 500 bostäder i olika stadier av framtagandeprocessen.

Titania är just nu involverade i det inspirerande arbetet att tillsammans med kommuner utveckla Stockholms framtida bostadsområden.

Titaniakoncernen är idag en av de snabbast växande fastighetsutvecklare i Stockholmsområdet med väldokumenterad erfarenhet av både projekt i egen regi och entreprenader för externa kunder.

Du kan läsa mer på www.titania.se

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Titania med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller Michaela Järnvall, michaela.jarnvall@mpya.se. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga